Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Miracle Workers vanaf april op Videoland

Een jaar nadat het eerste seizoen van Miracle Workers (2019) op Videoland verscheen, komt eind april het tweede seizoen online op de streamingdienst.

Het eerste seizoen van Miracle Workers (2019) verscheen vorig jaar april op Videoland. Een jaar en een paar dagen later verschijnt het tweede seizoen op de streamingdienst. Vanaf 20 april is het tweede seizoen van Miracle Workers (2019) te zien op Videoland. De Amerikaanse anthologieserie is van TBS en ging in première op 12 februari 2019.

In het eerste seizoen speelt Daniel Radcliffe (The Simpsons) een engel die de vernietiging van de aarde moet voorkomen. Steve Buscemi (Unbreakable Kimmy Schmidt) speelt God, die zich heeft gericht op zijn favoriete hobby's.

Het tweede seizoen werkt met dezelfde acteurs, maar wel met nieuwe personages en een andere setting. Het verhaal uit het tweede seizoen speelt zich af in de middeleeuwen. Radcliffe kruipt in de rol van de prins Chauncley. Buscemi speelt Edward Shitshoveler, hij vreest voor zijn baan door de uitvinding van het toilet.

Er is ook al een trailer van het tweede seizoen.
Video on youtube
Vorige aflevering
The End
The End
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Miracle Workers (2019)