Miracle Workers (2019)

6.5 / 10
19 min
Fantasy, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Miracle Workers vanaf april op Videoland

Een jaar nadat het eerste seizoen van Miracle Workers (2019) op Videoland verscheen, komt eind april het tweede seizoen online op de streamingdienst.

Het eerste seizoen van Miracle Workers (2019) verscheen vorig jaar april op Videoland. Een jaar en een paar dagen later verschijnt het tweede seizoen op de streamingdienst. Vanaf 20 april is het tweede seizoen van Miracle Workers (2019) te zien op Videoland. De Amerikaanse anthologieserie is van TBS en ging in première op 12 februari 2019.

In het eerste seizoen speelt Daniel Radcliffe (The Simpsons) een engel die de vernietiging van de aarde moet voorkomen. Steve Buscemi (Unbreakable Kimmy Schmidt) speelt God, die zich heeft gericht op zijn favoriete hobby's.

Het tweede seizoen werkt met dezelfde acteurs, maar wel met nieuwe personages en een andere setting. Het verhaal uit het tweede seizoen speelt zich af in de middeleeuwen. Radcliffe kruipt in de rol van de prins Chauncley. Buscemi speelt Edward Shitshoveler, hij vreest voor zijn baan door de uitvinding van het toilet.

Er is ook al een trailer van het tweede seizoen.
Vorige aflevering
Moving Out (2)
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een WhatsApp-spel. We geven er twee weg. Doe mee en maak kans op deze leuke online games!
Vandaag, 15:00
Acteur Idris Elba sprak zich eerder al uit over een film over de Britse detectiveserie Luther, nu hint hij weer naar een mogelijke film.
Vandaag, 13:00
1
Netflix Nederland & België heeft via een trailer de nieuwe lanceerdatum van de interactive special van Unbreakable Kimmy Schmidt bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Alle seizoenen van de Amerikaanse misdaadserie Dexter zijn nu exclusief te bekijken op Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
2
Netflix heeft toch een zesde seizoen van The Crown aangekondigd, het aankomende vijfde seizoen zou eigenlijk de laatste zijn geweest.
Vandaag, 09:00