Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Mindhunter krijgt tweede seizoen

Mindhunter krijgt tweede seizoen

Op 13 oktober 2017 ging het eerste seizoen van Mindhunter in première bij Netflix, maar nu al is de serie vernieuwd met een tweede seizoen.

Niet alleen werd de misdaadserie Mindhunter kritisch toegejuicht door de critici, maar ook door de kijker. In Mindhunter starten twee FBI-agenten, Holden Ford en Bill Tench (gespeeld door respectievelijk Jonathan Groff en Holt McCallany), een gevaarlijk onderzoek om het brein van 's werelds zwaarste criminelen te doorgronden om erachter te komen hoe zij denken en zo de zaken van de FBI vanuit een ander perspectief te kunnen benaderen.

Producent David Fincher liet weten dat we in het tweede seizoen een bekende moordzaak voorbij zullen zien komen: “Volgend jaar bekijken we onder andere de kindermoorden van Atlanta, wat ook betekent dat we veel Afro-Amerikaanse muziek zullen horen, wat altijd een plus is. De muziek in de serie evolueert en moet ondersteunen wat er gebeurt in de serie, zodat elk seizoen zijn eigen karakter krijgt.”

In de zaak waar Fincher naar refereert werden 28 Afro-Amerikaanse kinderen, pubers en volwassen tussen 1979 en 1981 op brute wijze omgebracht in Atlanta. De dader werd uiteindelijk opgespoord door FBI-agent John E. Douglas, op wie Groffs personage Holden Ford is gebaseerd.

Wanneer het tweede seizoen wordt opgenomen en het van start zal gaan, is nog niet bekend. Ook is het nog niet duidelijk hoe Fincher, die het scenario schreef voor het eerste seizoen en vier aflevering regisseerde, betrokken zal zijn bij en in het tweede seizoen.

Heb jij het eerste seizoen van Mindhunter al gezien? Zo ja, ga je ook kijken naar het tweede seizoen?


Embed from Getty ImagesDavid Fincher
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

RLS90
18 oktober 2017, 14:41
En terecht! Wat een interessante serie met goede dialogen en erg sterke acteurs.
0
renzoroy
18 oktober 2017, 16:55
Mindhunter was al verlengd voor een 2e seizoen in april 2017. Zes maanden voordat de serie in premiere ging. Idd terecht.
1
Gibbs
28 oktober 2017, 10:29
Ja, deze serie was zeer de moeite waard en inderdaad de muziekkeuze was subliem.
0
antimidant
28 oktober 2017, 14:06
Definitly
0
Log in om een reactie achter te laten