Millennium (2010)

8.5 / 10
90 min
Miniserie
Volg deze serie
8.5 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2010 - 2010 
NetwerkSVT
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:90 min20102010 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:SVT
Millennium (2010) is een Zweedse miniserie van de zender SVT. De serie ging in première op 20 maart 2010.

Twee tegenpolen, Mikæl Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde vrouw met zwartgeverfde haren, piercings en tatoeages, én een uitermate goede hacker. Samen vormen ze een ongewoon, maar sterk team. Mikæl wordt benaderd door oud-zakenman Henrik Vanger. Veertig jaar geleden is de zestienjarige Harriët Vanger op mysterieuze wijze verdwenen en vermoedelijk vermoord. De zaak is echter nooit opgelost en inmiddels verjaard. Toch wil Henrik Vanger graag dat Mikæl zich hier nog eens op stort. Aanvankelijk lijkt het onderzoek nergens op uit te lopen. Totdat Mikæl met hulp van Lisbeth op een spoor stuit dat rechtstreeks naar een zeer duister en bloedig familiegeheim voert...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Millennium (2010).

Nieuws (6)

Vanaf deze week mogen we weer naar een restaurant of bioscoop onder zeer strikte voorwaarden. Afgelopen week was het dus afwachten tot we weer lekker een terrasje konden pakken.
1 jun 2020
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
30 mei 2020
1
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
16 apr 2020
3

Vergelijkbare series

Bron/Broen
12 stemmen
Forbrydelsen
8 stemmen
Homeland
5 stemmen
Penoza
2 stemmen
Dexter
1 stem