Meiden van de Wit

7.7 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
7.7 / 10
3seizoenen/37afleveringen/2002 - 2005 
NetwerkNET5
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20022005 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:NET5
Meiden van de Wit is een Nederlandse dramaserie van de zender NET 5. De serie ging in première op 13 oktober 2002.

Meiden van de Wit gaat over een familiaal zuivelbedrijf. Nadat de directeur gewelddadig sterft, nemen zijn drie dochters het bedrijf over. Dat gaat met vallen en opstaan, want onverwachts krijgen de drie zussen met al hun besognes en onderlinge conflicten de leiding over de fabriek.

Roos de Wit, de oudste zus, is getrouwd met Gert en heeft met hem twee pubers, de brave Olivier en verwend nest Paula. Floor de Wit, de middelste zus, is cynisch en zakelijk; ze heeft een haat-liefdeverhouding met de zakelijke briljante Daan van Doolen, net als zij een wispelturige intrigant en geboren verleider. Frédérique de Wit, de jongste zus, valt vooral op door haar losbandige gedrag maar is ook heel creatief. Algauw duiken ook de minnaar van hun stiefmoeder Beth, zakenman Roy Geertse, en later hun doodgewaande moeder op.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Meiden van de Wit.

Vergelijkbare series

Divorce
3 stemmen
Treme
1 stem
Penoza
1 stem
Baantjer
1 stem