Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

MTV cancelt twee series, Sweet/Visious staat in de wacht

MTV heeft besloten om twee eerstejaars series niet te vernieuwen. Dat zijn de komedieseries Mary + Jane en Loosely Exactly Nicole.

Mary + Jane gaat over de twee vriendinnen Jordan (Scout Durwood) en Paige (Jessica Rothe), die een bezorgingsdienst voor wiet runnen in Los Angeles. Het eerste seizoen ging in september 2016 in première en heeft tien afleveringen gehad.

Loosley Excactly Nicole heeft in het eerste seizoen ook slechts tien afleveringen gehad en dat vertelde het verhaal van Nicole (Nicole Byer), die de Hollywood-droom leeft. Nou ze zit er niet ver van af, en het is niet zo zeer een droom maar eerder een gevecht. Met hulp van haar twee beste vrienden Veronica (Jen D’Angelo) en Devin (Jacob Wysocki) zal Nicole door de echte wereld laveren van vernederende audities, onbetaalde elektriciteitsrekeningen en het romantische slagveld dat "Tinder" is. Dit alles langzaam maar zeker terwijl ze haar roeping als comédienne vindt.

Op het moment van schrijven van dit bericht is er nog niets bekend over de serie Sweet/Vicious. Uiteraard houdt MijnSerie het nieuws rond de eerstejaarsserie Sweet/Visious in de gaten en we zullen het laten weten als er een beslissing is gevallen.

Hoop jij dat Sweet/Visious wel vernieuwd gaat worden met een tweede seizoen?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

anonymous
anonymous 10 februari 2017, 16:38
Sweet/Visious mag van mij vernieuwd worden. Vond het een leuk eerste seizoen en een serie met een duidelijke boodschap.
Log in om een reactie achter te laten