Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

MTV cancelt twee series, Sweet/Visious staat in de wacht

MTV heeft besloten om twee eerstejaars series niet te vernieuwen. Dat zijn de komedieseries Mary + Jane en Loosely Exactly Nicole.

Mary + Jane gaat over de twee vriendinnen Jordan (Scout Durwood) en Paige (Jessica Rothe), die een bezorgingsdienst voor wiet runnen in Los Angeles. Het eerste seizoen ging in september 2016 in première en heeft tien afleveringen gehad.

Loosley Excactly Nicole heeft in het eerste seizoen ook slechts tien afleveringen gehad en dat vertelde het verhaal van Nicole (Nicole Byer), die de Hollywood-droom leeft. Nou ze zit er niet ver van af, en het is niet zo zeer een droom maar eerder een gevecht. Met hulp van haar twee beste vrienden Veronica (Jen D’Angelo) en Devin (Jacob Wysocki) zal Nicole door de echte wereld laveren van vernederende audities, onbetaalde elektriciteitsrekeningen en het romantische slagveld dat "Tinder" is. Dit alles langzaam maar zeker terwijl ze haar roeping als comédienne vindt.

Op het moment van schrijven van dit bericht is er nog niets bekend over de serie Sweet/Vicious. Uiteraard houdt MijnSerie het nieuws rond de eerstejaarsserie Sweet/Visious in de gaten en we zullen het laten weten als er een beslissing is gevallen.

Hoop jij dat Sweet/Visious wel vernieuwd gaat worden met een tweede seizoen?


Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
10 feb 2017 16:38 -
Sweet/Visious mag van mij vernieuwd worden. Vond het een leuk eerste seizoen en een serie met een duidelijke boodschap.
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 10:02
Jeff Davis, ontwikkelaar en uitvoerend producent van de MTV-serie Teen Wolf uit 2011, keert terug naar de franchise met nieuwe projecten bij Paramount+ als onderdeel van een algemene deal bij MTV Entertainment Studios.
Vandaag, 09:02
Ook in de week van 20 tot en met 26 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38 van 2021.
Vandaag, 07:02
Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Vrijdag, 14:02
3
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Vrijdag, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Vrijdag, 13:02