Leuk?
0
3
Bekijk stemmen

Daredevil krijgt geen vierde seizoen bij Netflix

De Amerikaanse superheldenserie Daredevil van Netflix krijgt geen vierde seizoen. Sinds 19 oktober is het derde seizoen te bekijken. Dat blijkt dus het laatste te zijn.

Acteur Charlie Cox is daarin weer te zien als Matt Murdock, de blinde advocaat die 's nachts als Daredevil afrekent met criminelen die door de mazen van de wet heen wisten te glippen. In het derde seizoen overweegt hij zijn carrière als advocaat op te geven om fulltime misdadigers te bestrijden als Daredevil.

Daredevil was onderdeel van Marvel's The Defenders-universum van Netflix, waar ook Jessica Jones, Luke Cage en Marvel's Iron Fist onderdeel van uitmaakten. In 2013 kondigde het platform aan vier losse series te ontwikkelen over deze superhelden, en een speciale serie waarin zij samenkwamen. In de afgelopen maanden stopte de streamingservice ook al met Marvel's Iron Fist en Luke Cage.

Net als bij de eerdere canceleringen, laat Netflix de mogelijkheid van een terugkeer van het personage open. "Alhoewel de serie op Netflix is geëindigd, blijven de drie bestaande seizoenen de komende jaren beschikbaar", laat het bedrijf weten in een verklaring aan Amerikaanse media. "Het Daredevil-personage zal voortleven in toekomstige Marvelprojecten."

Video on youtube
Vorige aflevering
A New Napkin
A New Napkin
03x13
Leuk?
0
3
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_lidelf
30 nov 2018 09:44 -
De rest van Marvel zal binnen aanzienlijke tijd ook wel gecancelled worden dit puur vanwege de ruzie tussen Netflix en Disney, het gaat inmiddels niet meer om kwaliteit maar om centen. Mochten alle scripts weer vrij komen zal er een mogelijkheid bestaan dat Disney het zelf een doorstart geeft. echter is tot nu toe doe kans aardig klein.
Reageer
avatar_svandenberg86
30 nov 2018 12:39 -
Gewoon k*t vind ik dat! De andere Marvel series vond ik niet erg, maar deze wel.
Reageer
avatar_JanWillemK
30 nov 2018 17:12 -
Ik ben benieuwd hoe lang The Punisher zal blijven. Dit is overigens ook de Marvel serie enige die ik kijk. De rest boeide me niets..
Reageer
avatar_anonymous
30 nov 2018 18:58
Ga er maar vanuit dat het komende seizoen het laatste is, net als Jessica Jones.
Reageer
avatar_fritzthefox
30 nov 2018 18:01 -
zoals altijd tellen de centen,niet genoeg kijkcijfers en een serie wordt gecanceld
Reageer
avatar_anonymous
30 nov 2018 18:57
Niks met kijkcijfers te maken, gewoon een conflict met Marvel/Disney om geld.
Reageer
avatar_renzoroy
18 feb 2019 20:02 -
The Punisher en Jessica Jones zijn nu ook gecancelled. Het 3e seizoen van JJ komt wel nog op Netflix, maar dat zal het laatste van Marvel zijn op Netflix
Reageer
Marvel's Daredevil