Made for Love

6.9 / 10
30 min
Sciencefiction, Dramedy
Volg deze serie
6.9 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2021 - heden
NetwerkHBO Max
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min2021 - heden
Netwerk:HBO Max
Made for Love is een Amerikaanse sciencefiction dramedyserie van de zender HBO Max. De serie ging in première op 1 april 2021.

Hazel Green is een vrouw van dertig die op de vlucht is nadat ze 10 jaar in een verstikkend huwelijk met Byron Gogol, een onstabiele, behoeftige, mogelijk sociopathische tech-miljardair, heeft gezeten. Al snel ontdekt ze dat haar man een revolutionair bewakingsapparaat - de Made for Love-chip - in haar hersenen heeft geïmplanteerd, waardoor hij haar kan volgen, in de gaten kan houden en haar gedachten en gevoelens kent, terwijl ze probeert in leven te blijven. De chip geeft Byron ongekende toegang tot het brein van Hazel terwijl ze naar haar geboortestad in de woestijn vlucht om toevlucht te zoeken met haar ouder wordende weduwnaarsvader. Gebaseerd op de roman van Alissa Nutting.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Made for Love.

Populaire reacties (2)

avatar BlackBiker
5
8 apr 2021
Deze serie is bij vlagen leuk. In de eerste aflevering zat een hilarische review scene, om maar wat te noemen.
Aflevering 2 en 3 waren een stuk minder. 4 en 5 waren weer leuk en 6 was weer minder. Inmiddels weet ik ook wat de gemene deler is van de niet leuke afleveringen. Dat is Ray Romano. Zowel de acteur als het personage wat hij speelt zijn uiterst onleuk. Die man verpest elke scene waar hij in voorkomt, vind ik.
Voor mij is de serie krap voldoende. Vanwege de paar echt leuke vondsten die er in voorkomen krijgt hij nog een zes.

Vergelijkbare series

Made for Love