Lovely Complex

8.4 / 10
25 min
Drama, Comedy, Romantiek, Animatie
Volg deze serie
8.4 / 10
1seizoenen/24afleveringen/2007 - 2007 
NetwerkTokyo Broadcasting System
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20072007 (Beëindigd)
Lovely Complex is een Japanse animatieserie van de zender Tokyo Broadcasting System. De serie ging in première op 7 april 2007.

Koizumi Risa, groter dan de meeste meisjes, en Atsushi Ootani, korter dan de meeste jongens, zijn altijd aan kibbelen en hun komische liefde-haat relatie is welbekend door de hele school. Ze gedragen zich hetzelfde en houden van dezelfde muziek. De vriendschap zit vol met lachen, schreeuwen naar elkaar, en natuurlijk veel grappen over de lengte van de ander. Maar wanneer het Risa opvalt dat haar gevoelens voor Ootani groeien, maakt ze zich zorgen. Ze weet niet of hij meer dan vrienden wil zijn en ze is bang dat als ze hem vertelt over hoe ze voelt, dat ze de vriendschap verpest. Terwijl haar vrienden haar aanmoedigen, heeft ze moeite om hem te laten zien wat ze voor hem voelt en dat een romantische relatie wel kan werken voor ze. Ootani is zich er niet van bewust en maakt het er ook niet makkelijker op voor haar, maar ze zet hardnekkig door in haar
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Lovely Complex.

Vergelijkbare series

Maid Sama!
2 stemmen
Toradora!
2 stemmen
Nana
2 stemmen
Naruto
1 stem
Lovely Complex