Love Child

8.1 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
4seizoenen/36afleveringen/2014 - 2017 
NetwerkNine Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20142017 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Nine Network
Love Child is een Australische dramaserie van de zender Nine Network. De serie ging in première in 2014.

Joan Miller, een slimme en elegante verloskundige, keert terug naar Australië en treed in dienst bij het Kings Cross ziekenhuis. In haar thuisland probeert zij een nieuwe leven op te bouwen in een generatie die geloofd dat alles mogelijk is. Love Child verteld het verhaal van jonge mannen en vrouwen die vechten tegen een oneerlijk systeem in een wereld die ingrijpend aan het veranderen is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 4
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Love Child.

Nieuws (2)

Weekoverzicht van 24 april tot en met 30 april * Weetjes: -Er was kritiek van kijkers en critici op het zevende seizoen van The Walking Dead. Het kwam erop neer dat cast teveel verspreid was, er waren teveel...
1 Mei 2017
3
Weekoverzicht van 13 juni tot en met 19 juni * Weetjes: - The Walking Dead fans moeten nog even wachten tot oktober voor het zevende seizoen, maar ze hoeven niet zonder nieuws te komen zitten. Uitvoerend producent...
20 jun 2016

Populaire reacties (1)

-
22 apr 2014
Eigenlijk kijk ik amper TV. en dan al helemaal geen series, maar deze serie sprak me aan door het onderwerp. Ik heb genoten van de serie die hier (Australie) nog maar net is afgelopen.

Ik vond het intrigerend om een kijkje te nemen in het gedachtegoed van de australische maatschappij van toen. Veel goede acteurs, helaas hier en daar ook een bar slechte maar dat mocht de pret niet drukken.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem