Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Datum voor allerlaatste seizoen Love, Victor

Het verhaal van Victor Salazar krijgt geen vierde hoofdstuk. Hulu heeft aangekondigd dat het komende derde seizoen ook het laatste van Love, Victor zal zijn.

De tiener-dramaserie, Love, Victor, speelt zich af in dezelfde wereld als de Love, Simon speelfilm. Castleden zijn onder andere Michael Cimino, Rachel Hilson, Anthony Turpel, Bebe Wood, Mason Gooding, George Sear, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, James Martinez, Ana Ortiz, Anthony Keyvan en Ava Capri.

Als de serie begint, is de familie Salazar — vader Armando (Martinez), moeder Isabel (Ortiz), Victor (Cimino), kleine broer Adrian (Fernandez) en jongere zus Pilar (Ferreira) — vanuit Texas naar Atlanta verhuisd. Ondanks dat hij zich niet op zijn plaats voelt op de middelbare school, raakt Victor bevriend met klasgenoten zoals zijn onhandige buurman, Felix Westen (Turpel), de gevatte Mia Brooks (Hilson) en de door de media geobsedeerde Lake Meriwether (Wood). Op een reis van zelfontdekking komt Victor thuis voor uitdagingen te staan, past hij zich aan aan een nieuwe stad en worstelt hij met zijn seksuele geaardheid.

In seizoen drie gaat Victor op een reis van zelfontdekking - niet alleen moet hij beslissen met wie hij wil zijn, maar meer in het algemeen, wie wil hij zijn. Met hun plannen voor na de middelbare school, worden Victor en zijn vrienden geconfronteerd met een nieuwe reeks problemen die ze moeten oplossen om de beste keuzes voor hun toekomst te maken.

De streamingserie wordt afgesloten met in totaal 28 afleveringen en de laatste acht afleveringen komen op 15 juni uit.
Video on youtube
Vorige aflevering
Brave
Brave
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Love, Victor