Love Is___

8.7 / 10
60 min
Drama, Romantiek
Volg deze serie
8.7 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2018 - heden
NetwerkOWN
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2018 - heden
Genres:DramaRomantiek
Netwerk:OWN
Love Is___ is een Amerikaanse romantische dramaserie van de zender OWN. De serie ging in première op 19 juni 2018.

Dit verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van het hedendaagse echtpaar Nuri en Yasir, die 20 jaar terugblikken op toen ze beiden hun dromen najoegen in Los Angeles in de jaren negentig. De tijden waren anders, en wie ze nu zijn, weerspiegelt de manier waarop de sociale problemen en de levendige zwarte cultuur van die tijd in lijn waren om ze vorm te geven in het succesvolle paar dat ze uiteindelijk werden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Love Is___.

Nieuws (4)

Blood Relative is een van de zes pilots, waarvan FOX eerder aangaf deze te gaan filmen. Het netwerk heeft nu meer bekend gemaakt over de cast.
ma 13 juli
Paramount network, Freeform en OWN, hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
15 aug 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 30 juli tot en met 5 augustus voor je op een rijtje gezet.
6 aug 2018
2