Lost Sitcoms

6,0 / 10
30 min
Comedy
Volg deze serie
6,0 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkBBC Four
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min20162016 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:BBC Four
Lost Sitcoms is een Britse komedieserie van de zender BBC Four. De serie ging in première op 1 september 2016.

Lost Sitcoms recreërd drie klassieke verloren Britse sitcoms - Hancock's Half Hour, Steptoe and Son en Till Death Us Do Part - met een nieuwe cast.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Lost Sitcoms.

Populaire reacties (3)

avatar CC11
6
16 sep 2016
Het komt niet echt als een verrassing dat de aflevering van "Steptoe and Son" met dezelfde problemen kampt als haar voorgangers.
Een oud script met dito humor en taalgebruik opgevoerd voor een publiek in een zaaltje maakt ook hier dat je eerder de indruk krijgt naar amateurtoneel te kijken in plaats van naar een verloren gegane parel uit de Britse televisiegeschiedenis.
Persoonlijk vind ik de drie "remakes", voor zover je daar van kan spreken, dan ook een gemiste kans.
Mijn oordeel over "Steptoe and Son" 6,3/10
avatar CC11
6
9 sep 2016
De tweede serie die weer tot leven gebracht wordt met een verloren gegane aflevering waarvan het oude script gewoon voor een live studiopubliek opgevoerd wordt is "Hancock's Half Hour".

Net als met de eerste aflevering uit deze reeks blijft ook hier een beetje hetzelfde probleem dat het heel braafjes en gedateerd overkomt al zijn het verhaal, humor en uitvoering opmerkelijk beter dan bij de aflevering van "Till Death Do Us Part".

Ook hier had men er toch beter aan gedaan het script wat op te frissen en de aflevering gewoon op te nemen alsof het om een hedendaagse comedy zou gaan.
Het huidige resultaat mag dan voor sommigen misschien wel zijn charmes hebben, het lijkt toch meer op een stukje amateurtoneel dan op een aflevering uit een serie waarvoor je 's avonds met plezier naar de BBC zou overschakelen.

Mijn idee voor deze tweede aflevering uit de reeks : 6,3/10

Vergelijkbare series

Lost Sitcoms