Loonatics Unleashed

-
25 min
Animatie
Volg deze serie
2seizoenen/26afleveringen/2005 - 2007 
NetwerkThe WB
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20052007 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:The WB
Loonatics Unleashed is een Amerikaanse animatieserie van de zender The WB. De serie ging in première op 17 september 2005.

Zevenhonderd jaar in de toekomst, introduceert Loonatics zes afstammelingen van enkele zeer beroemde figuren uit het verleden die samenkomen om een briljant ensemble van superhelden te vormen, elk met speciale vaardigheden, unieke vaardigheden en begiftigd met een sterk gevoel voor rechtvaardigheid. Alleen zijn ze formidabel; samen zijn ze niet te stoppen. Het zijn de Loonatics. Hun geliefde voorouders - Bugs Bunny, Daffy Duck, Wile E. Coyote, the Road Runner, Tasmanian Devil, Lola Bunny - nemen een heel speciale plaats in de geschiedenis in. Maar dat was toen. Dit is nu. In het jaar 2772 deelt dit supergeladen, hoogvliegende actieteam van een nieuwe generatie hetzelfde DNA en scherpe humor als hun Looney Tunes-voorvaderen ... en dat is waar de overeenkomsten eindigen. Loonatics zijn uniek - en de helden van vandaag van morgen! Ongeacht hoe groot de kansen tegen hen zijn, ze zullen binnenstormen om de wereld te redden zonder een moment te aarzelen. Wil je de wereld veilig houden ... schakel Loonatics in!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Loonatics Unleashed.
Loonatics Unleashed