Lights Out

7.7 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2010 - 2011 
NetwerkFX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20102011 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:FX
Lights Out is een Amerikaanse dramaserie van de zender FX. De serie ging in première op 11 januari 2011.

Lights Out volgt het leven van Patrick 'Lights' Leary (Holt McCallany, CSI: Miami). De voormalige zwaargewicht bokskampioen worstelt met zijn identiteit na zijn afscheid van de ring. Financiële problemen en met tegenzin van zijn huidige werk - brutaal en intimiderend langs huizen gaan voor een incassobureau - zorgen er voor dat hij terug keert in de ring.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Lights Out.

Nieuws (2)

Hieronder een overzicht van de series die het televisieseizoen 2010-2011 niet hebben gehaald. Zender ABC cancelde de volgende series: - Brothers & Sisters (na 5 seizoenen) - V (2009) (na 2 seizoenen) - Better with You...
21 jun 2011
1
FX cancelt Lights Out na één seizoen, dit maakte de zender vandaag bekend. Ondanks kritische lofbetuigingen en de interne steun heeft FX toch besloten om de weinig bekeken serie te annuleren na slechts één seizoen. De...
25 mrt 2011
1

Populaire reacties (4)

6.3
23 mrt 2016
In de jaren '70 stonden we meer dan eens in het midden van de nacht op om TV te kijken voor nog maar eens een "Gevecht van de Eeuw". Het was de tijd van levende legendes als George Foreman, Joe Frazier en super sportman en showbeest par excellence Muhhamad Ali, eerder gekend als Cassius Clay.
Echte sportmannen waarvoor je met plezier de slaap onderbrak om hun wedstrijden rechtstreeks te kunnen volgen op televisie, zelfs al was de kwaliteit van de beelden, zeker in den beginne, niet echt hoogstaand te noemen.
Dat brengt me meteen bij de vraag : Zou ik voor Patrick "Lights" Leary 's nachts mijn bed zijn uitgekomen als deze fictieve wereldkampioen boksen bij de zwaargewichten uit "Lights Out" een kamp om de wereldtitel zou vechten ?
Ik ben zeker van niet, en daar ligt meteen ook het zwakste punt van deze serie.
Ondanks dat het een flinke jongen is ontbreekt de hoofdrolspeler Holt McCallany namelijk alle vorm van dynamiek die de vroegere wereldkampioenen bij het boksen wel hadden, wat maakt dat hij als bokser alles behalve geloofwaardig overkomt.
Muhammad Ali was met zijn 1,90 meter ook een flinke jongen maar het was verbluffend met welke souplesse hij rond zijn tegenstrevers draaide. "Move like a butterfly, sting like a bee" werd wel eens gezegd alleen was de bijensteek dan wel een echte moker als hij doel trof.
Wat me meteen bij het tweede zwakke punt van deze serie brengt.
De actie en hoe ze in beeld wordt gebracht is gewoon ondermaats te noemen.
Niemand hoeft me te geloven maar als een wereldkampioen zwaargewicht met volle kracht een stoot op je lichaam plaatst gaat er een schokgolf door je ganse lijf.
Als dit in deze serie gebeurd zie je geen spier bewegen op de rug van diegene die de klap mag ontvangen. Normaal natuurlijk als er van enig contact geen sprake is.
Niet dat ik visuele hoogstandjes had verwacht alla Robert de Niro in "Raging Bull", het epos over de carrière van Jake LaMotta en tevens het meesterwerk bij uitstek van Martin Scorsese maar toch, een ietsje geloofwaardiger actie scenes waren welkom geweest.
Helaas is de rest van het verhaal vrij standaard en cliché te noemen, niets dat nog nooit enkele malen is vertoond geweest in de gemiddelde TV-film over het zelfde onderwerp.
Ik zou zeggen, enkel kijken als er echt niks anders is.
9
07 mei 2015
Dit was echt een topserie, maar ja dat cancelen ze dan natuurlijk. Net als happy town. :-(

Vergelijkbare series