Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FX cancelt Lights Out na één seizoen

FX cancelt Lights Out na één seizoen, dit maakte de zender vandaag bekend.

Ondanks kritische lofbetuigingen en de interne steun heeft FX toch besloten om de weinig bekeken serie te annuleren na slechts één seizoen.
De piloot bereikte een bescheiden 1,5 miljoen kijkers en dat was het hoogtepunt van de serie. FX zal de laatste twee afleveringen uitzenden op 29 maart en 5 april.

Het nieuws komt als een kleine verrassingen, aangezien zowel de kijkers als de FX baas John Langraf het een goede serie vonden. In een interview eerder deze maand met THR zei Landgraf “De tegenvallende prestaties van Lights Out en het cancellen van de Terriers doen mij erg veel pijn”. In een poging te verklaren waarom de kijkers niet komen zei hij “Als je kijkt naar Lights Out en Terries, het zijn beide geweldige series en lijken ze een beetje op elkaar, maar dat zijn ze niet. Maar series die zo fris en origineel zijn als deze zijn niet gemakkelijk op de markt te brengen.”
Vorige aflevering
War
War
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
25 maa 2011 11:15 -
Damn! Dit vindt ik echt jammer, ben laatst begonnen aan deze serie en heb nu alles gezien. Echt een goeie serie! En dan lees ik nu dit!! Ik baal echt. Net als Terries wat ik een goeie serie vond gaat deze ook niet meer door. Hopelijk kunnen ze er nog een mooi einde aan maken...
Reageer
Lights Out