Liberty

7.5 / 10
48 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/5afleveringen/2018 - heden
NetwerkDR1
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:48 min2018 - heden
Genres:Miniserie
Netwerk:DR1
Liberty is een Deense miniserie van de zender DR1. De serie ging in première op 25 februari 2018.

Liberty speelt zich af in Tanzania eind jaren tachtig en vertelt het verhaal van twee Scandinavische expatgezinnen die ervan dromen de wereld te veranderen. Al snel ontdekken ze dat goede bedoelingen niet genoeg zijn om hun idealen te realiseren. De miniserie schildert een pijnlijk portret van de naïviteit van een groep buitenlandse welzijnswerkers, wier grootse plannen botsen met lokale weerstand en onoverbrugbare culturele verschillen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 5

Recensies (1)

Liberty - Seizoen 1 (DVD)

8.5

Nieuws (3)

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 3 tot en met 10 juni voor je op een rijtje gezet.
11 jun 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 27 mei tot en met 2 juni voor je op een rijtje gezet.
3 jun 2019
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Liberty. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
28 mei 2019
4

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem