Liberty

7.4 / 10
48 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Liberty

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Liberty. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kun je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Liberty
Liberty speelt zich af in Tanzania eind jaren tachtig en vertelt het verhaal van twee Scandinavische expatgezinnen die ervan dromen de wereld te veranderen. Al snel ontdekken ze dat goede bedoelingen niet genoeg zijn om hun idealen te realiseren. De miniserie schildert een pijnlijk portret van de naïviteit van een groep buitenlandse welzijnswerkers, wier grootse plannen botsen met lokale weerstand en onoverbrugbare culturele verschillen.

De droom van Kirsten Knudsen om als verpleegster in de Derde Wereld te werken komt eindelijk uit. Met haar baby en tienerzoon verhuist ze van Denemarken naar Afrika, waar haar man al werkt. Daar wacht haar bovendien een kant-en-klare levensstijl, compleet met personeel en een rijkelijk van gin-tonic voorziene Scandinavische gemeenschap. Het lijkt een paradijs, maar met een prijs. Al snel leert ze de keerzijde van deze tropische idylle kennen. Het nieuwe leven in Tanzania biedt haar vele kansen, maar de consequenties zijn zwaar: corruptie, ontrouw en immorele keuzes die uiteindelijk ten koste gaan van relaties en gezinnen.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière
Taal: Deens
Acteurs: Anton Hjelje, Carsten Bjørnlund, Charlie Karumi, Connie Nielsen, Magnus Krepper en Sofie Gråbøl
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 28 mei 2019
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Liberty:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Liberty is gebaseerd op een triology uit 2009, Exile, Revolution en Liberty. Van welke schrijver m/v is deze triology?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
5:5
5:5
01x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_KoNijn
28 mei 2019 16:56 -
Ben ik nu zo scheel, of is er geen prijsvraag toegevoegd...
Reageer
avatar_Roeman
28 mei 2019 18:44
Er is een prijsvraag toegevoegd. Dat heb ik net gecontroleerd en ook zijn er al diverse antwoorden binnen van lezers. Misschien de pagina even opnieuw laden?
Reageer
avatar_fritzthefox
28 mei 2019 18:52 -
vind de prijsvraag ook niet?
Reageer
avatar_Roeman
28 mei 2019 19:01
Denk dat het nu wel zichtbaar moet zijn...hoop ik.
Reageer

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00