Liberty

7.5 / 10
48 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Liberty

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Liberty. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kun je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Liberty
Liberty speelt zich af in Tanzania eind jaren tachtig en vertelt het verhaal van twee Scandinavische expatgezinnen die ervan dromen de wereld te veranderen. Al snel ontdekken ze dat goede bedoelingen niet genoeg zijn om hun idealen te realiseren. De miniserie schildert een pijnlijk portret van de naïviteit van een groep buitenlandse welzijnswerkers, wier grootse plannen botsen met lokale weerstand en onoverbrugbare culturele verschillen.

De droom van Kirsten Knudsen om als verpleegster in de Derde Wereld te werken komt eindelijk uit. Met haar baby en tienerzoon verhuist ze van Denemarken naar Afrika, waar haar man al werkt. Daar wacht haar bovendien een kant-en-klare levensstijl, compleet met personeel en een rijkelijk van gin-tonic voorziene Scandinavische gemeenschap. Het lijkt een paradijs, maar met een prijs. Al snel leert ze de keerzijde van deze tropische idylle kennen. Het nieuwe leven in Tanzania biedt haar vele kansen, maar de consequenties zijn zwaar: corruptie, ontrouw en immorele keuzes die uiteindelijk ten koste gaan van relaties en gezinnen.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière
Taal: Deens
Acteurs: Anton Hjelje, Carsten Bjørnlund, Charlie Karumi, Connie Nielsen, Magnus Krepper en Sofie Gråbøl
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 28 mei 2019
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Liberty:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Liberty is gebaseerd op een triology uit 2009, Exile, Revolution en Liberty. Van welke schrijver m/v is deze triology?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
5:5
01x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_KoNijn
28 mei 2019 16:56 -
Ben ik nu zo scheel, of is er geen prijsvraag toegevoegd...
Reageer
avatar_Roeman
28 mei 2019 18:44
Er is een prijsvraag toegevoegd. Dat heb ik net gecontroleerd en ook zijn er al diverse antwoorden binnen van lezers. Misschien de pagina even opnieuw laden?
Reageer
avatar_fritzthefox
28 mei 2019 18:52 -
vind de prijsvraag ook niet?
Reageer
avatar_Roeman
28 mei 2019 19:01
Denk dat het nu wel zichtbaar moet zijn...hoop ik.
Reageer

Laatste nieuws

Anne+ komt terug. In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is.
Vandaag, 16:00
Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.
Vandaag, 15:00
Showtime heeft een pilot besteld van The Curse, een komedieserie van de regisseurs en co-schrijvers Benny en Josh Safdie (Uncut Gems) en bedenker Nathan Fielder (Nathan for You).
Vandaag, 14:00
The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie loopt al sinds oktober 2010.
Vandaag, 13:00
On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Het derde seizoen verschijnt in maart 2020.
Vandaag, 12:00
Eric Newman, bekend als showrunner van de Netflix-series Narcos en Narcos: Mexico, gaat de korte dramaserie Painkiller voor de streamingdienst maken, met als thema de opioïdencrisis in Amerika.
Vandaag, 11:06