Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

FX geeft Legion al vroeg een vernieuwing

Nog twee afleveringen te gaan in het eerste seizoen en nu al is Legion vernieuwd met een tweede seizoen.

Op 29 maart 2017 zal de laatste aflevering van het eerste seizoen worden uitgezonden. Maar fans hoeven niet tot mei (vaak de maand waarin vele series definitief worden vernieuwd of gecanceld) te wachten of hun favoriete Marvel-superheld terugkomt. Ondanks de wat tegenvallende kijkcijfers heeft FX besloten om Legion te vernieuwen met een tweede seizoen. De kijkcijfers na vijf afleveringen zijn gemiddeld 1,06 miljoen voor rechtstreeks kijken. De cijfers met uitgesteld kijken zouden hoger kunnen uitvallen. Aflevering één begon met 1,62 miljoen kijker, in aflevering vijf is daar nog niet de helft van over, 0,8 miljoen kijkers.

Er wordt nog met geen woord gerept wanneer het tweede seizoen van start zal gaan en hoeveel afleveringen het tweede seizoen krijgt, maar bij FX zijn ze blij met de Marvel-serie: “Het eerste seizoen van Legion was een verbluffende prestatie,” zei Eric Schrier, president FX. “Meer dan een nieuwe serie, Legion is een hele nieuwe originele kijk op het superheldengenre. Onze dank gaat uit naar Noah Hawley {bedenker} voor het nemen van creatieve risico’s en verbrijzelde verwachtingen. Het is een voorrecht om weer met Noah te mogen werken, zijn productiepartners, de uitstekende cast en onze partners bij Marvel Television voor nog een seizoen van Legion.”

Jeph Loeb, uitvoerend producent en Marvel Television president zei: “We zijn heel blij dat er een nieuw seizoen komt van Legion. Noah's spectaculaire kijk op David Haller en alle andere karakters die hij tot leven heeft gebracht laat ons hunkeren naar meer. We zijn vooral erg trots op onze partners bij FX en het succes dat we delen in onze eerste televisieserie samen.”

Ben jij het eens met de critici of is het terecht dat Legion een tweede seizoen krijgt?


Noah Hawley
Vorige aflevering
Chapter 27
Chapter 27
03x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_4thaarts
16 maa 2017 11:50 -
Originele serie met leuke elementen die je volle aandacht vraagt wanneer je hem kijkt, komt niet meer veel voor tegenwoordig dus goed dat hij is vernieuwd.
Reageer
avatar_anonymous
26 maa 2017 14:22 -
Deze serie is zo ontzettend goed. Wat een ongelooflijk goede productie. Marvel is nogal ondersteboven van het hoge niveau en de wat tegenvallende kijkcijfers zijn geen probleem. Deze serie is namelijk niet voor iedereen geschikt, vrij psychotisch en soms lastig te volgen. Maar nu met nog één aflevering te gaan, dit is met afstand de beste 'marvel' productie tot nu toe en boordevol easter eggs. Ik moet snel mijn cijfers voor alle andere tv series van comic books/super heros herzien.
Reageer
Legion