Legion

7.4 / 10
49 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Actieserie Legion krijgt derde seizoen bij FX

FX heeft een derde seizoen besteld van de actieserie Legion. Die zal in 2019 in première gaan.

Legion gaat over David Haller (Dan Stevens), een man die sinds zijn jeugd worstelt met mentale problemen. Wanneer hij de diagnose schizofrenie krijgt toegeschreven, brengt hij jaren door in psychiatrische inrichtingen. Na een vreemde ontmoeting komt hij er echter achter dat de stemmen die hij hoort en de visioenen die hij heeft wel eens echt zouden kunnen zijn.

Seriezender FOX gaat in Nederland vanaf donderdag 7 juni om 21.00 uur het tweede seizoen van Legion ook vertonen. Het tweede seizoen van Legion zou in eerste instantie tien afleveringen bevatten, maar FX Networks heeft besloten om er elf stuks van te maken. Op 12 juni zendt FX de seizoensfinale uit.

Vorige aflevering
Chapter 27
Chapter 27
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_gumstarr
02 jun 2018 12:23 -
Wil deze serie zo ontzettend graag te gek vinden, maar begrijp er echt helemaal geen kut van. Mijn intellect kon in seizoen één nog net de eindjes aan elkaar knopen, maar seizoen twee voelt echt net alsof ik weer mijn hertentamens scheikunde moet maken. Niet te doen. Zeg me alsjeblieft dat ik niet de enige ben, die de afgelopen weken in complete verwarring op de bank zit.
Reageer
avatar_Roeman
02 jun 2018 12:35
Oh, hemel zij dank...nog iemand. Ik vind het wel heeeeeel knap dat jij het eerste seizoen hebt afgekeken. Ik kwam er niet doorheen. Ik voelde mij dan ook heel erg dom en buitenaards toen ik las in diverse media hoe geweldig deze serie wel niet was/is. Ik had echt iets van ?????????? Hoe goed is deze serie en hoe kan ik dat niet zien. Dus nee je bent niet de enige.
Reageer
avatar_H3nDri3
02 jun 2018 14:21
Ik vond seizoen 1 ook lastig te volgen. Ben daarom ook niet begonnen aan seizoen 2.

Beetje nadenken bij een serie is prima, maar jezelf na elke aflevering afvragen waar je naar heb zitten te kijken gaat wat te ver.
Reageer
avatar_gumstarr
02 jun 2018 15:49
In seizoen één komt alles op het einde nog wel samen, maar ik heb de afgelopen weken echt het gevoel dat ik naar een schizofrene verzameling verhalen zit te kijken. Wat natuurlijk compleet in overeenstemming met het plot zou zijn. Maar het is inderdaad net even iets te hard werken om bij te blijven. Hard werken zonder dat je kilo's verliest en dat is het ergste harde werken in z'n soort.
Reageer
avatar_Arjensky
02 jun 2018 16:42
Deze serie was eigenlijk compleet langs me heen gegaan (ik kijk al zoveel). Deze comments, ook al zijn ze niet heel positief, maken mij dan weer erg nieuwsgierig. Ik zet hem op mijn kijklijst.
Reageer
avatar_TragicError
06 jun 2018 19:54 -
Seizoen 2 moet ik nog kijken. Het eerste seizoen vond ik fantastisch, het volgt de comics niet helemaal want Legion heeft nooit zijn eigen comic gehad. Dat de meesten er moeite mee kunnen hebben kan ik wel begrijpen. Schizofrenie is dan ook niet een van de makkelijkste ziektes om voor de buitenstaander te doorgronden. De makers van de serie gebruiken elk camera trucje om de ziekte uit te beelden. En het klopt van een ander eerder heeft gemeld. De clou wordt aan het einde van het seizoen getoond.
Reageer

Laatste nieuws

Amazon Prime Video heeft goed nieuws voor alle fans van The Americans en alle mensen die de serie nog op hun wensenlijst hebben staan.
Vandaag, 16:00
1
Het allerlaatste derde seizoen van de familie dramedy Find Me in Paris zal in november bij Videoland verschijnen.
Vandaag, 15:00
HBO heeft The Son besteld, een seriebewerking van het boek gelijknamige boek van Jo Nesbo. Jake Gyllenhaal zal een van de hoofdrollen vervullen.
Vandaag, 14:00
1
HBO heeft een extraatje in petto voor de fans van de Emmy Award winnaar Euphoria.
Vandaag, 13:00
3
FOX heeft vier terugkerende dramaseries op de rol staan voor de eerste maand van 2021.
Vandaag, 12:00
The White Lotus, bedacht en geschreven door Mike White (School of Rock), is besteld door HBO. Het netwerk heeft zes afleveringen van de serie besteld.
Gisteren, 15:00
2