Legion

7.4 / 10
49 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Actieserie Legion krijgt extra aflevering

Legion is een Amerikaanse actieserie van de zender FX Networks. Op 3 april startte daar het tweede seizoen. Seriezender FOX gaat in Nederland vanaf donderdag 7 juni om 21.00 uur het tweede seizoen van Legion ook vertonen.

FOX gaat iedere week een dubbele aflevering vertonen, zoals MijnSerie op 25 april al meldde. Het tweede seizoen van Legion zou in eerste instantie tien afleveringen bevatten, maar FX Networks heeft besloten om er elf stuks van te maken, zo blijkt nu. Op 12 juni zendt FX de seizoensfinale uit.

Legion, naar de Marvel Comics-reeks van Chris Claremont en Bill Sienkiewicz, vertelt het verhaal van David Haller (Dan Stevens), een man die denkt dat hij schizofreen is. Tot hij erachter komt dat hij misschien wel 's werelds machtigste mutant ooit is. Legion is een complex maar intrigerend verhaal. Ook dit tweede seizoen van Legion is een co-productie van FX Productions en Marvel Television.

Vorige aflevering
Chapter 27
Chapter 27
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00