Legion

7.4 / 10
44 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Legion stopt na het derde seizoen

Na het aankomende derde seizoen is het afgelopen voor de superheldenserie Legion. FX heeft besloten om geen vierde seizoen te gaan maken.

Tijdens de TCA (Television Critics Association) winter perstour kondigde John Landgraf, CEO van FX Networks en FX producties aan dat bedenker Noah Hawley altijd drie seizoenen had bedacht voor Legion. En dus komt de serie na drie seizoenen aan een natuurlijk einde.

Legion werd in juni 2018 al vernieuwd met een derde seizoen en is gebaseerd op de Marvel Comic van Chris Claremont en Bill Sienkiewicz. De serie volgt David Haller (Dan Stevens) die denkt dat hij schizofreen is, maar in werkelijkheid is hij de meest krachtige mutant die de wereld ooit heeft gezien. Naast Stevens spelen ook Rachel Keller, Jean Smart, Jeremie Harris, Amber Midthunder, Bill Irwin, Aubrey Plaza, Jemaine Clement, Hamish Linklater en Navid Negahban een rol.

Embed from Getty Images
(vLnR) Navid Negahban, Jeph Loeb, Lauren Tsai, Dan Stevens, Rachel Keller, Noah Hawley and Lauren Shuler Donner

Het derde en allerlaatste seizoen zal naar verwachting in juni van start gaan bij FX.

Is het goed dat Legion eindigt op deze manier? Of had jij graag nog een paar seizoenen gezien?

Vorige aflevering
Chapter 27
03x08
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender Starz heeft een pilot besteld van de horror-komedieserie Shining Vale. De serie wordt gemaakt door Sharon Horgan, bekend van Divorce
Vandaag, 09:00