Legion

7.4 / 10
49 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Legion stopt na het derde seizoen

Na het aankomende derde seizoen is het afgelopen voor de superheldenserie Legion. FX heeft besloten om geen vierde seizoen te gaan maken.

Tijdens de TCA (Television Critics Association) winter perstour kondigde John Landgraf, CEO van FX Networks en FX producties aan dat bedenker Noah Hawley altijd drie seizoenen had bedacht voor Legion. En dus komt de serie na drie seizoenen aan een natuurlijk einde.

Legion werd in juni 2018 al vernieuwd met een derde seizoen en is gebaseerd op de Marvel Comic van Chris Claremont en Bill Sienkiewicz. De serie volgt David Haller (Dan Stevens) die denkt dat hij schizofreen is, maar in werkelijkheid is hij de meest krachtige mutant die de wereld ooit heeft gezien. Naast Stevens spelen ook Rachel Keller, Jean Smart, Jeremie Harris, Amber Midthunder, Bill Irwin, Aubrey Plaza, Jemaine Clement, Hamish Linklater en Navid Negahban een rol.

Embed from Getty Images
(vLnR) Navid Negahban, Jeph Loeb, Lauren Tsai, Dan Stevens, Rachel Keller, Noah Hawley and Lauren Shuler Donner

Het derde en allerlaatste seizoen zal naar verwachting in juni van start gaan bij FX.

Is het goed dat Legion eindigt op deze manier? Of had jij graag nog een paar seizoenen gezien?

Vorige aflevering
Chapter 27
Chapter 27
03x08
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00