Leah Remini: Scientology and the Aftermath

8.1 / 10
43 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
3seizoenen/37afleveringen/2016 - 2019 
NetwerkA&E
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20162019 (Beëindigd)
Netwerk:A&E
Leah Remini: Scientology and the Aftermath is een Amerikaans documentaireprogramma van de zender A&E. De serie ging in première op 29 november 2016.

Leah Remini: Scientology en de Aftermath geeft een stem aan de slachtoffers van de Scientology Kerk, ondanks publieke pogingen om hen in diskrediet te brengen.Leah Remini, samen met een hoog niveau voormalig Scientology leidinggevenden en leden van de kerk, verkent individuele rekeningen van de leden ex-kerk en hun families door middel van ontmoetingen en gesprekken met Lea. Elke aflevering is voorzien van verhalen van oud-leden wier leven zijn getroffen door schadelijke praktijken van de Kerk, zelfs lang nadat ze de organisatie verlaten. Samen met een team van voormalige hooggeplaatste Scientology insiders die de innerlijke werking en het beleid van de organisatie te begrijpen, Leah geeft de slachtoffers een kans om te worden gehoord.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 14
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 14
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Leah Remini: Scientology and the Aftermath.
Leah Remini: Scientology and the Aftermath