L.A.'s Finest

7.3 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor L.A.'s Finest bij Spectrum

Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie L.A.'s Finest gaat in juni in première bij Spectrum. Er is ook een trailer naar buiten gebracht.

Vorig jaar werd L.A.'s Finest verlengd met een tweede seizoen bij Spectrum. In eerste instantie leek het erop dat de serie nooit gemaakt zou worden. NBC besloot in 2018 de serie te cancellen na een eerste pilot, maar Spectrum nam de serie over. Op het Spectrum On Demand-platform is L.A.'s Finest de best bekeken serie. Het tweede seizoen gaat 8 juni in première bij Spectrum.

De serie is een spin-off van de Bad Boys films. In L.A.'s Finest begint de vrijgevochten voormalig DEA-agente Syd Burnett (Gabrielle Union, The Lion Guard) opnieuw als LAPD-rechercheur. Ze gaat samenwerken met Nancy McKenna (Jessica Alba, The Spoils of Babylon), een werkende moeder. De twee hebben een totaal andere levensstijl en een heel andere kijk op het leven, maar als het op hun werk aankomt zijn ze de beste.

Vorige aflevering
For Life
For Life
02x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Gisteren, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Gisteren, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Gisteren, 10:01