L.A.'s Finest

7.4 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor L.A.'s Finest bij Spectrum

Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie L.A.'s Finest gaat in juni in première bij Spectrum. Er is ook een trailer naar buiten gebracht.

Vorig jaar werd L.A.'s Finest verlengd met een tweede seizoen bij Spectrum. In eerste instantie leek het erop dat de serie nooit gemaakt zou worden. NBC besloot in 2018 de serie te cancellen na een eerste pilot, maar Spectrum nam de serie over. Op het Spectrum On Demand-platform is L.A.'s Finest de best bekeken serie. Het tweede seizoen gaat 8 juni in première bij Spectrum.

De serie is een spin-off van de Bad Boys films. In L.A.'s Finest begint de vrijgevochten voormalig DEA-agente Syd Burnett (Gabrielle Union, The Lion Guard) opnieuw als LAPD-rechercheur. Ze gaat samenwerken met Nancy McKenna (Jessica Alba, The Spoils of Babylon), een werkende moeder. De twee hebben een totaal andere levensstijl en een heel andere kijk op het leven, maar als het op hun werk aankomt zijn ze de beste.

Vorige aflevering
For Life
For Life
02x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van The 100. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Natalie Dormer ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Jessica Williams en Chris 'Comedian CP' Powell gaan samen met William Jackson Harper spelen in het tweede seizoen van Love Life.
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van DC's Stargirl gaat begin augustus in première bij The CW. Ondertussen is er ook al een derde seizoen aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie gaat eind deze maand van start bij FOX, kort daarna verschijnt het seizoen bij Ziggo en Disney+.
Vandaag, 11:00
Marvel's Loki zou 11 juni in première gaan bij Disney+, maar dat is gewijzigd. De superheldenserie verschijnt ietsjes eerder dan gepland.
Vandaag, 10:00