L.A.'s Finest

7.4 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor L.A.'s Finest bij Spectrum

Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie L.A.'s Finest gaat in juni in première bij Spectrum. Er is ook een trailer naar buiten gebracht.

Vorig jaar werd L.A.'s Finest verlengd met een tweede seizoen bij Spectrum. In eerste instantie leek het erop dat de serie nooit gemaakt zou worden. NBC besloot in 2018 de serie te cancellen na een eerste pilot, maar Spectrum nam de serie over. Op het Spectrum On Demand-platform is L.A.'s Finest de best bekeken serie. Het tweede seizoen gaat 8 juni in première bij Spectrum.

De serie is een spin-off van de Bad Boys films. In L.A.'s Finest begint de vrijgevochten voormalig DEA-agente Syd Burnett (Gabrielle Union, The Lion Guard) opnieuw als LAPD-rechercheur. Ze gaat samenwerken met Nancy McKenna (Jessica Alba, The Spoils of Babylon), een werkende moeder. De twee hebben een totaal andere levensstijl en een heel andere kijk op het leven, maar als het op hun werk aankomt zijn ze de beste.

Vorige aflevering
Bad Girls
Bad Girls
01x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Freeform heeft de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) gecanceld, er komt geen vierde seizoen.
Vandaag, 10:00
2
Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Gisteren, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Gisteren, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
dinsdag, 15:00