L.A.'s Finest

7.3 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

L.A.'s Finest gaat in mei van start bij Spectrum

Spectrum heeft de premièredatum en een trailer vrijgegeven voor hun nieuwe misdaadserie L.A.'s Finest. Het is een project van Sony Entertainment Television.

L.A.'s Finest is een spin-off van de Bad Boys-films. De misdaadserie volgt Syd Burnett (Gabrielle Union). Zij heeft in Miami een drugskartel opgerold en wil nu een detective worden bij het Los Angeles Police Department. Samen met een nieuwe partner, Nancy McKenna (Jessica Alba), een werkende moeder met een even complexe geschiedenis, ontdekt Syd Burnett hoe haar aparte levensstijl en voorgeschiedenis tot moeilijkheden kan leiden. De twee hebben totaal andere levensstijlen en een heel andere kijk op het leven, maar als het op hun werk aankomt zijn ze wel de beste.

L.A.'s Finest is bij Spectrum On Demand te bekijken vanaf 13 mei.

Vorige aflevering
Bad Girls
Bad Girls
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_H3nDri3
13 feb 2019 10:04 -
Nooit gedacht dat dit het kleine scherm nog zou halen. Dit project loopt volgens mij al een tijdje en ook al afgewezen door partijen. Ben erg benieuwd wat het gaat worden.
Reageer
avatar_sarlottje
13 feb 2019 12:33 -
Eindelijk!!
Reageer

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
Vandaag, 16:00
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Vandaag, 13:00
1
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Vandaag, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Vandaag, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Vandaag, 10:00
Het aankomende misdaaddrama Perry Mason (2020) wordt binnenkort wekelijks uitgezonden door Ziggo.
Vandaag, 09:00