L.A.'s Finest

7.2 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

L.A.'s Finest gaat in mei van start bij Spectrum

Spectrum heeft de premièredatum en een trailer vrijgegeven voor hun nieuwe misdaadserie L.A.'s Finest. Het is een project van Sony Entertainment Television.

L.A.'s Finest is een spin-off van de Bad Boys-films. De misdaadserie volgt Syd Burnett (Gabrielle Union). Zij heeft in Miami een drugskartel opgerold en wil nu een detective worden bij het Los Angeles Police Department. Samen met een nieuwe partner, Nancy McKenna (Jessica Alba), een werkende moeder met een even complexe geschiedenis, ontdekt Syd Burnett hoe haar aparte levensstijl en voorgeschiedenis tot moeilijkheden kan leiden. De twee hebben totaal andere levensstijlen en een heel andere kijk op het leven, maar als het op hun werk aankomt zijn ze wel de beste.

L.A.'s Finest is bij Spectrum On Demand te bekijken vanaf 13 mei.

Vorige aflevering
Bad Girls
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_H3nDri3
13 feb 2019 10:04 -
Nooit gedacht dat dit het kleine scherm nog zou halen. Dit project loopt volgens mij al een tijdje en ook al afgewezen door partijen. Ben erg benieuwd wat het gaat worden.
Reageer
avatar_sarlottje
13 feb 2019 12:33 -
Eindelijk!!
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:04
Voor de 45ste keer werden de People’s Choice Awards uitgereikt. Het is de tweede keer dat E! de prijsuitreiking uitzond. In 2018 nam E! de Awards over van CBS.
Gisteren, 11:00
Westworld is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2016 en inmiddels zijn er twee seizoenen verschenen.
Gisteren, 10:00
Prijsvraag antwoord, castingnieuws, nieuwe series, datums en meer; kortom heel veel nieuws dat uitkwam tussen 4 tot en met 10 november verzameld in het weekoverzicht.
Gisteren, 09:00
Het is nu zeker, naast See zijn er ook twee andere nieuwe series van Apple TV+ vernieuwd met een tweede seizoen.
zondag, 14:00
NBC heeft de plannen voor midseason bevestigd. Er zijn geen grote veranderingen, de Peacock-zender houdt het liever stabiel.
zondag, 13:00