L.A.'s Finest

7.3 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Spectrum cancelt L.A.'s Finest na tweede seizoenen

Na twee seizoenen komt er een eind aan de Amerikaanse misdaadserie L.A.'s Finest, Spectrum heeft besloten de serie te beëindigen.

Er zal geen derde seizoen van L.A.'s Finest verschijnen. Spectrum heeft besloten om de serie na het tweede seizoen te cancelen. De misdaadserie ging vorig jaar mei in première bij Spectrum en het tweede seizoen verscheen afgelopen september. Het tweede seizoen zou oorspronkelijk 8 juni al in première gaan, maar vanwege de protesten in Amerika tegen polititegeweld werd de première verschoven naar begin september. Het eerste seizoen wordt sinds 21 september uitgezonden door FOX.

De serie draait om de vrijgevochten voormalig DEA-agente Syd Burnett (Gabrielle Union, Being Mary Jane), die opnieuw begint als LAPD-rechercheur. Ze gaat samenwerken met Nancy McKenna (Jessica Alba, Dark Angel), de twee hebben totaal andere levensstijlen en een heel andere kijk op het leven. Bekijk hieronder de trailer van het tweede seizoen.

Vorige aflevering
For Life
For Life
02x13
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
17 okt 2020 12:39 -
Was al verbaasd dat het niet na seizoen al gecancelled was, zo slecht.
Reageer

Laatste nieuws

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Gisteren, 14:00
Warrior (2019) van Cinemax is vernieuwd met een derde seizoen. De Amerikaanse actieserie zal daarvoor verhuizen van Cinemax naar HBO Max.
Gisteren, 13:00
BBC heeft de Engelse dramaserie Call the Midwife vernieuwd met een twaalfde en dertiende seizoen, nog voordat het tiende en elfde seizoen zijn verschenen.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Invisible Heroes. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 15:00
De cast voor de Amerikaanse sciencefictionserie Station Eleven van HBO Max is compleet. Onder andere Daniel Zovatto (Penny Dreadful: City of Angels) is toegevoegd.
donderdag, 12:00