L.A.'s Finest

7.4 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Spectrum cancelt L.A.'s Finest na tweede seizoenen

Na twee seizoenen komt er een eind aan de Amerikaanse misdaadserie L.A.'s Finest, Spectrum heeft besloten de serie te beëindigen.

Er zal geen derde seizoen van L.A.'s Finest verschijnen. Spectrum heeft besloten om de serie na het tweede seizoen te cancelen. De misdaadserie ging vorig jaar mei in première bij Spectrum en het tweede seizoen verscheen afgelopen september. Het tweede seizoen zou oorspronkelijk 8 juni al in première gaan, maar vanwege de protesten in Amerika tegen polititegeweld werd de première verschoven naar begin september. Het eerste seizoen wordt sinds 21 september uitgezonden door FOX.

De serie draait om de vrijgevochten voormalig DEA-agente Syd Burnett (Gabrielle Union, Being Mary Jane), die opnieuw begint als LAPD-rechercheur. Ze gaat samenwerken met Nancy McKenna (Jessica Alba, Dark Angel), de twee hebben totaal andere levensstijlen en een heel andere kijk op het leven. Bekijk hieronder de trailer van het tweede seizoen.

Vorige aflevering
For Life
For Life
02x13
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
17 okt 2020 12:39 -
Was al verbaasd dat het niet na seizoen al gecancelled was, zo slecht.
Reageer

Laatste nieuws

Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Vandaag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Vandaag, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Vandaag, 09:00
Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Gisteren, 12:00