L.A.'s Finest

7.3 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Spectrum cancelt L.A.'s Finest na tweede seizoenen

Na twee seizoenen komt er een eind aan de Amerikaanse misdaadserie L.A.'s Finest, Spectrum heeft besloten de serie te beëindigen.

Er zal geen derde seizoen van L.A.'s Finest verschijnen. Spectrum heeft besloten om de serie na het tweede seizoen te cancelen. De misdaadserie ging vorig jaar mei in première bij Spectrum en het tweede seizoen verscheen afgelopen september. Het tweede seizoen zou oorspronkelijk 8 juni al in première gaan, maar vanwege de protesten in Amerika tegen polititegeweld werd de première verschoven naar begin september. Het eerste seizoen wordt sinds 21 september uitgezonden door FOX.

De serie draait om de vrijgevochten voormalig DEA-agente Syd Burnett (Gabrielle Union, Being Mary Jane), die opnieuw begint als LAPD-rechercheur. Ze gaat samenwerken met Nancy McKenna (Jessica Alba, Dark Angel), de twee hebben totaal andere levensstijlen en een heel andere kijk op het leven. Bekijk hieronder de trailer van het tweede seizoen.

Vorige aflevering
For Life
For Life
02x13
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
17 okt 2020 12:39 -
Was al verbaasd dat het niet na seizoen al gecancelled was, zo slecht.
Reageer

Laatste nieuws

Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
zondag, 13:00
Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
zondag, 12:00
Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
zaterdag, 14:00
1