Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Spoiler: dit personage keert terug in La Casa de Papel

De opnames van het derde seizoen van La Casa de Papel zijn vorige week vervolgd in Florence. Dat nieuwtje kunnen we alvast in onze zak steken.

*** Dit bericht bevat spoilers ***

Het derde seizoen komt dit jaar exclusief naar Netflix, dat de nieuwe serie zelfstandig produceert. De verhaallijn van het komende seizoen wordt momenteel nog geheim gehouden. Álex Pina, de bedenker van La Casa de Papel, verhuisde in ieder geval mee naar Netflix en is volop bij de productie betrokken.

6890 Berlin

Dankzij de nieuwe setfoto's van La Casa de Papel weten we toch alvast iets over het nieuwe seizoen dat nu wordt gemaakt. Zo zien we de terugkeer van een personage...
Het blijkt dat Berlin (Pedro Alonso) terugkeert. Die had seizoen twee niet overleefd. Hij is dus herrezen uit de dood, of we gaan in seizoen drie even terug in de tijd. De tijd zal het leren.

Vorige aflevering
Episode 15
01x15
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst