La Casa de Papel

8.5 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Spoiler: dit personage keert terug in La Casa de Papel

De opnames van het derde seizoen van La Casa de Papel zijn vorige week vervolgd in Florence. Dat nieuwtje kunnen we alvast in onze zak steken.

*** Dit bericht bevat spoilers ***

Het derde seizoen komt dit jaar exclusief naar Netflix, dat de nieuwe serie zelfstandig produceert. De verhaallijn van het komende seizoen wordt momenteel nog geheim gehouden. Álex Pina, de bedenker van La Casa de Papel, verhuisde in ieder geval mee naar Netflix en is volop bij de productie betrokken.

6890 Berlin

Dankzij de nieuwe setfoto's van La Casa de Papel weten we toch alvast iets over het nieuwe seizoen dat nu wordt gemaakt. Zo zien we de terugkeer van een personage...
Het blijkt dat Berlin (Pedro Alonso) terugkeert. Die had seizoen twee niet overleefd. Hij is dus herrezen uit de dood, of we gaan in seizoen drie even terug in de tijd. De tijd zal het leren.

Vorige aflevering
The Paris Plan
The Paris Plan
02x16
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
Vandaag, 16:00
NPO2 gaat vanaf juni het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland uitzenden. Alle vijf seizoenen zijn al beschikbaar bij NPO Plus.
Vandaag, 15:00
Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03