La Casa de Papel

8.5 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Trailer voor laatste seizoen La Casa de Papel

Het laatste seizoen van La Casa de Papel verschijnt in twee delen, het eerste deel start aankomende maand. Bekijk nu de trailer die Netflix heeft uitgebracht.

Nog een maand en dan start het begin van het einde van La Casa de Papel. Het eerste deel van het vijfde seizoen verschijnt 3 september. Netflix heeft de officiƫle trailer van het nieuwe seizoen uitgebracht.

Na meer de dan 100 opgesloten te zitten in de Bank van Spanje lijkt er een einde te komen aan de missie van de bende leden. Net wanneer het lijkt alsof er niets meer mis kan gaan, komt er een vijand op het toneel die veel krachtiger is dan alle andere die ze hebben meegemaakt: het leger. Het einde van de grootste overval in de geschiedenis nadert, en wat begon als een overval, zal uitmonden in een oorlog.

Vorige aflevering
Live Many Lives
Live Many Lives
03x05
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_seriefan90
11 aug 2021 19:18 -
kan niet wachten wat een geweldige serie is dit toch.
Reageer

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 14:00
De leukste website van Nederland, MijnSerie.nl, is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Vandaag, 12:00
Emily Deschanel is gecast voor Devil in Ohio-serie gebaseerd op suspensethriller van Daria Polatin.
Vandaag, 11:00
Talon's gevecht is bijna voorbij. The Outpost krijgt geen vijfde seizoen van The CW, de allerlaatste aflevering zal op 7 oktober worden uitgezonden.
Vandaag, 10:00
Het filmen begint volgend jaar en Wilderness zal in 2023 exclusief op Prime Video te zien zijn in meer dan 240 landen en gebieden.
Gisteren, 14:00
Je wilt misschien wel uit het Arconia-gebouw blijven. Hulu heeft Only Murders in the Building vernieuw met een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
1