La Casa de Papel

8.5 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
20
4
Bekijk stemmen

La Casa de Papel wordt beëindigd

Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.

Een paar weken gelden kondigde Alex Pina vanuit zijn hangmat aan dat er wordt gewerkt aan een vierde seizoen (vijfde deel) van La Casa de Papel. Netflix heeft nu officeel bekend gemaakt dat dit seizoen er gaat komen. Voor de fans is er ook slecht nieuws, het zal het laatste script zijn dat Pina (White Lines) voor La Casa de Papel zal schrijven. Netflix heeft aangekondigd dat de serie wordt beëindigd met het vierde seizoen.

Miguel Ángel Silvestre (Sense8) en Patrick Criado (Vivir sin permiso) zullen zich voor het laatste seizoen bij de cast voegen. Volgens Pina wordt het laatste seizoen ook het meest epische en opwindende seizoen van de serie, die in 2017 in première ging. De opnames zullen 3 augustus van start gaan, wanneer de laatste tien afleveringen van de serie in première gaan is nog niet bekend.

Vorige aflevering
The Paris Plan
The Paris Plan
02x16
Leuk?
20
4
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Rochelle123
02 aug 2020 09:05 -
:(
Reageer
avatar_Luijkx20
02 aug 2020 09:24 -
Erg jammer dat deze serie gaat stoppen
Reageer
avatar_TnTNL
03 aug 2020 08:21 -
Jammer, maar op zich vind ik het niet zo heel erg. Ben meestal blij als een serie het bij een paar seizoenen houdt om te voorkomen dat het uitgemolken wordt.
Reageer
avatar_RLS90
04 aug 2020 19:52 -
Jammer, maar wel goed dat het gaat eindigen op een hoogtepunt. Leuke toevoegingen aan de cast overigens. Al zal ik Nairobi wel enorm gaan missen!
Reageer

Laatste nieuws

De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
zondag, 13:00
Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
zondag, 12:00