La Casa de Papel

8.5 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
18
3
Bekijk stemmen

La Casa de Papel wordt beëindigd

Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.

Een paar weken gelden kondigde Alex Pina vanuit zijn hangmat aan dat er wordt gewerkt aan een vierde seizoen (vijfde deel) van La Casa de Papel. Netflix heeft nu officeel bekend gemaakt dat dit seizoen er gaat komen. Voor de fans is er ook slecht nieuws, het zal het laatste script zijn dat Pina (White Lines) voor La Casa de Papel zal schrijven. Netflix heeft aangekondigd dat de serie wordt beëindigd met het vierde seizoen.

Miguel Ángel Silvestre (Sense8) en Patrick Criado (Vivir sin permiso) zullen zich voor het laatste seizoen bij de cast voegen. Volgens Pina wordt het laatste seizoen ook het meest epische en opwindende seizoen van de serie, die in 2017 in première ging. De opnames zullen 3 augustus van start gaan, wanneer de laatste tien afleveringen van de serie in première gaan is nog niet bekend.

Vorige aflevering
The Paris Plan
The Paris Plan
02x16
Leuk?
18
3
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Rochelle123
02 aug 2020 09:05 -
:(
Reageer
avatar_Luijkx20
02 aug 2020 09:24 -
Erg jammer dat deze serie gaat stoppen
Reageer
avatar_TnTNL
03 aug 2020 08:21 -
Jammer, maar op zich vind ik het niet zo heel erg. Ben meestal blij als een serie het bij een paar seizoenen houdt om te voorkomen dat het uitgemolken wordt.
Reageer
avatar_RLS90
04 aug 2020 19:52 -
Jammer, maar wel goed dat het gaat eindigen op een hoogtepunt. Leuke toevoegingen aan de cast overigens. Al zal ik Nairobi wel enorm gaan missen!
Reageer

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08