KLEM

8.1 / 10
48 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen van KLEM vanaf 6 september op NPO 1

Vanaf 6 september is het tweede seizoen van de dramaserie KLEM te zien bij BNNVARA op NPO 1. De hoofdrollen zijn opnieuw voor Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan.

Ook Gijs Scholten van Aschat, Maarten Heijmans, Ellen Parren en Edwin Jonker maken in het nieuwe seizoen hun opwachting. Om het geheugen op te frissen wordt het eerste seizoen vanaf 1 juli herhaald op NPO 1.

Er kleeft bloed aan de handen van Hugo Warmond, directeur MKB van de Belastingdienst (Barry Atsma). Hij is meer verstrengeld met ex-topcrimineel Marius Milner (Jacob Derwig) dan hij ooit voor mogelijk had gehouden. Beiden proberen het verleden te begraven. Maar al snel krijgen ze te maken met de FIOD, malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen en last but not least, de wraakzuchtige lange arm van de Amsterdamse onderwereld.

Het scenario is gemaakt door Frank Ketelaar, die tevens de regisseur is samen met Albert Jan van Rees en Max Porcelijn. Het eerste seizoen van KLEM scoorde vaak meer dan een miljoen kijkers. Dat seizoen is vanaf 1 juli om 20.30 uur opnieuw te zien op NPO 1 en het tweede seizoen start op 6 september om 20.30 uur.

Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
donderdag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
donderdag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00