KLEM

8.1 / 10
48 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen toch niet het laatste voor KLEM

De BNNVARA-serie KLEM krijgt een vervolg, geen vierde seizoen maar een bioscoopfilm.

Na het derde seizoen beloofde Frank Ketelaar plechtig dat het echt het laatste was voor KLEM. Maar de scenarist en regisseur blijkt toch te zijn gezwicht en heeft nog een bioscoopfilm voor de fans in petto. Hij vertelde: ,,Na mijn plechtige belofte dat het derde seizoen echt de laatste was ben ik toch gezwicht voor de verleiding om nog een toetje te serveren in de vorm van een film. Niet in de laatste plaats omdat ik benieuwd was hoe Marius en Kitty zich in Italië zouden redden."

September Film, de distributeur van KLEM heeft 17 januari het volgende bekend gemaakt: De film gaat verder waar het laatste seizoen geëindigd is. Marius (Jacob Derwig) en Kitty (Georgina Verbaan) wonen alweer enige tijd in Italië, waar ze de hand hebben weten te leggen op een wijngaard in Toscane. Marius heeft zijn leven gebeterd, dus vertrekt Hugo (Barry Atsma) vol goede moed om samen met Sophie (Ellen Parren) en zijn dochter Suus (Yenthe Bos) voor een langverwachte reünie bij hartsvriendin Chrissie (Zoe Cusell) af te zetten. Maar Hugo is nog niet aangekomen of de situatie escaleert volledig. Want er zit een luchtje aan de aankoop van de wijngaard en opnieuw komen Marius, Hugo en Kitty in de problemen. Maar ze zitten ditmaal in een land waar de criminelen niet terugdeinzen voor ontvoering en moord.

De opnames zullen dit voorjaar plaatsvinden in Toscane er is een nieuwe rol is weggelegd voor de Italiaanse actrice Claudia Vismara (Rocco Schiavone, foto).KLEM; de film zal eind 2022 in onze bioscopen verschijnen dat later in drie delen door de BNNVARA op NPO 1 zal worden uitgezonden.
Video on youtube
Vorige aflevering
Een geheime plek
Een geheime plek
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_knepper69
18 jan 2022 20:38 -
Dit vind ik super. Had liever een 4de seizoen gezien. Marius is gewoon top!
Reageer
KLEM