KLEM

8,0 / 10
48 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Opnames laatste seizoen dramaserie KLEM van start

Thom Hoffman, Thomas Acda en Meral Polat zijn toegevoegd aan de cast van de BNNVARA dramaserie KLEM.

Hoofdrolspelers Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan keren uiteraard terug in het derde en tevens laatste seizoen, waarvoor de opnames vandaag begonnen zijn. Het derde seizoen van KLEM is in het najaar van 2020 te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Nadat Hugo (Barry Atsma) zijn baan is kwijtgeraakt biedt de FIOD hem een deal aan die hij niet kan afwijzen. Hij besluit deze laatste strohalm te grijpen, met als gevolg dat zijn leven opnieuw gevaarlijk verstrengeld raakt met dat van ex-topcrimineel Marius Milner (Jacob Derwig) en zijn vrouw Kitty van Mook (Georgina Verbaan). Marius wil eindelijk een nieuw leven en neemt levensgevaarlijke risico's, waardoor de families opnieuw in elkaars armen gedreven worden.

Vorige aflevering
Naar Hartelust
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Vandaag, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Gisteren, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Gisteren, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Gisteren, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Gisteren, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Gisteren, 10:00