KLEM

8,0 / 10
48 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen KLEM eind september in première

Het derde seizoen van KLEM gaat eind september in première. Het derde is tevens het laatste seizoen van de dramaserie met Barry Atsma en Georgina Verbaan.

Vorig jaar september startte de opnames van het derde en laatste seizoen van Klem. Het Derde seizoen is nu klaar om in première te gaan. Vanaf 24 september is het gehele seizoen te bekijken bij NPO Plus. Vanaf die datum wordt het seizoen ook wekelijks uitgezonden bij NPO 1 en verschijnt er wekelijks een aflevering op NPO Start.In het derde seizoen voegen Thom Hoffman (Dokter Tinus), Thomas Acda (Bureau Raampoort) en Meral Polat (De 12 van Schouwendam) zich bij de cast van de dramaserie. Daarnaast keren hoofroldspelers Barry Atsma (Bad Banks), Jacob Derwig (Penoza) en Georgina Verbaan (Floor Faber) terug in hun rollen.
Vorige aflevering
Spicy nose
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de romantische kostuumdramaserie Poldark zal vanaf begin december wekelijks te bekijken zijn bij NPO 2 en NPO Start.
Vandaag, 11:02
Videoland heeft de premièredatum van het derde seizoen van Meisje van plezier bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 09:00
MijnSerie heeft elk een jaar een Serie van het Jaar verkiezing. En ook voor dit jaar kunnen we weer gaan kiezen welke serie nu het beste was.
Gisteren, 15:05
1
In het vierde seizoen van Stranger Things zullen acht nieuwe castleden verschijnen, waaronder Robert Englund (Regular Show) en Eduardo Franco (American Vandal).
Gisteren, 13:00
Er zijn al heel wat bewerkingen gemaakt van de verhalen van Jane Austen, The CW gaat nu ook een poging wagen en steekt de verhalen in een hedendaags jasje.
Gisteren, 11:00
HBO heeft de vierdelige serie DMZ besteld. De serie is afkomstig van Ava DuVernay (Queen Sugar) en Roberto Patino (Westworld).
Gisteren, 10:00
2