Keeping Faith

7.4 / 10
50 min
Drama, Mysterie, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
2seizoenen/14afleveringen/2017 - heden
NetwerkS4/C
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2017 - heden
Netwerk:S4/C
Keeping Faith is een Engelse dramaserie van de zender S4/C. De serie ging in première op 5 november 2017.

Dat begint bij Eve Myles (Torchwood, Broadchurch, Victoria) als Faith Howells: een advocate, echtgenote en moeder. Die vecht om de waarheid te achterhalen; de plotselinge verdwijning van haar echtgenoot.
Ze komt tot de ondekking dat haar man een dubbel leven leidde. Ze leert ook dat haar idyllische, prachtige woonplaats in Carmarthenshire, duistere geheimen herbergt. Dat het leven van Faith en haar gezin bedreigdt. Door alle beproevingen, transformeert Faith van een zorgeloos, vrolijke-liefhebbende moeder in een detective, actie held en minnares. ; één die risico's neemt, 'n gokje waagt en nieuwe innerlijke kracht vindt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Keeping Faith.

Nieuws (6)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
Ook voor de maand mei 2019 hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
30 apr 2019
2
S4/C is een kleine Welshe televisiezender die uitzendt vanuit de Welshe hoofdstad Cardiff. De zender heeft het eerste seizoen van de thrillerserie Keeping Faith laten maken die eind 2017 te zien was.
17 jun 2018
1

Populaire reacties (1)

8
20 jan 2020
1e seizoen was top 2e iets minder

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Lost
1 stem
Fringe
1 stem