Keeping Faith

7.7 / 10
50 min
Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
3seizoenen/20afleveringen/2017 - 2020 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20172020 (Beëindigd)
Genres:DramaMysterie
Netwerk:BBC One
Keeping Faith is een Britse mysterieuze dramaserie van de zender BBC One (voorheen S4/C). De serie ging in première op 5 november 2017.

Dat begint bij Eve Myles (Torchwood, Broadchurch, Victoria) als Faith Howells: een advocate, echtgenote en moeder. Die vecht om de waarheid te achterhalen; de plotselinge verdwijning van haar echtgenoot.
Ze komt tot de ontdekking dat haar man een dubbel leven leidde. Ze leert ook dat haar idyllische, prachtige woonplaats in Carmarthenshire, duistere geheimen herbergt. Dat het leven van Faith en haar gezin bedreigt. Door alle beproevingen, transformeert Faith van een zorgeloos, vrolijke-liefhebbende moeder in een detective, actie held en minnares. ; één die risico's neemt, 'n gokje waagt en nieuwe innerlijke kracht vindt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 6
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Keeping Faith.

Populaire reacties (3)

avatar eagleye
7.5
25 nov 2020
Seizoen 1 vond ik erg goed maar ik ben in het tweede seizoen afgehaakt. Het werd heel erg traag.
avatar Faemke
5
24 nov 2020
Ik ben afgehaakt. Het verhaal gaat zo sloom. Je kunt hele stukken doorspoelen zonder dat er iets gebeurd. Pfffff. Als seizoen 2 nog minder is, dan hoeft het van mij zeker niet.

Vergelijkbare series

Dexter
2 stemmen
Lost
2 stemmen
Fringe
1 stem
Keeping Faith