Karppi

7.6 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2018 - heden
NetwerkYLE
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:45 min2018 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:YLE
Karppi is een Finse misdaadserie van de zender YLE. De serie ging in première op 14 maart 2018.

Begraven onder een bouwwerf wordt het lichaam gevonden van een vrouw die een boeket witte lelies in haar handen houdt. Het blijkt om een zekere Anna Bergdahl te gaan. Na het overlijden van haar echtgenoot gaat rechercheur Sofia Karppi weer aan het werk bij de dienst moordzaken. Ze start het onderzoek naar deze moord met haar nieuwe partner die vroeger bij fraudezaken werkte, de snobistische Sakari Nurmi. Hun eerste verdachte is Janne Kiiski, een vroegere cliënt van het slachtoffer, die haar voor haar dood bedreigde.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (1)

Deadwind - Seizoen 1

8

Nieuws (7)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 20 juli
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 29 juni
1
Hoewel hier in Nederland de corona-maatregelen worden versoepeld is er in een Amerika nog een behoorlijk aantal besmettingen elke dag. We weten dan ook nog steeds niet wanneer sommige series in productie zullen gaan.
ma 29 juni

Populaire reacties (2)

6
17 sep 2018
ik vind dat alle acteurs onsympathiek zijn! Er wordt bijna niet gelachen. Men gaat vreemd met elkaar om. Dat maakt deze serie onder de maat. Jammer!
5
13 feb 2019
Verhaal is best boeiend maar teveel zijsporen maken het te ingewikkeld en er zitten grote fouten in

Vergelijkbare series

Dexter
2 stemmen
Sorjonen
2 stemmen
La forêt
2 stemmen
Fringe
1 stem