Karppi

7.6 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Karppi in juli op Netflix

Het tweede seizoen van de Finse misdaadserie Karppi (ook bekend als Deadwind) is vanaf juli te bekijken bij Netflix.

Het tweede seizoen van Karppi ging dit jaar in april in première op de zender YLE. Het tweede seizoen van de Finse serie is vanaf 1 juli te bekijken bij Netflix. De serie is ook wel bekend onder de naam Deadwind.

In het eerste seizoen doet rechercheur Sofia Karppi (Pihla Viitala, Ivalo) onderzoek naar de moord op een vrouw, samen met haar nieuwe partner, de snobistische Sakari Nurmi (Lauri Tilkanen, Tellus). In het tweede seizoen starten de twee een nieuw onderzoek, wanneer er twee lijken gevonden worden in de nog in aanbouw zijnde tunnel tussen Helsinki en Tallinn.

Vorige aflevering
Black Water
Black Water
02x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Vandaag, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
Gisteren, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
Gisteren, 11:00
1
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
Gisteren, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
Gisteren, 09:00
3