Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!

9,0 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
9,0 / 10
2seizoenen/32afleveringen/2022 - 2024 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20222024 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute! is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 5 oktober 2022.

Schaduwmakelaars zijn degenen die onopgemerkt blijven, zich voordoen als onopvallende mensen, terwijl ze in werkelijkheid alles van achter de schermen controleren. Sid wil vooral zo iemand zijn, en zoiets onbeduidends als de saaie realiteit zal hem niet in de weg zitten! Hij traint elke nacht in het geheim en bereidt zich voor op zijn uiteindelijke machtsovername, maar wordt zijn lot ontzegd door een alledaags (maar dodelijk) verkeersongeval. Maar wanneer hij wakker wordt in een andere wereld en plotseling aan het hoofd staat van een echte geheime organisatie die de strijd aangaat met het kwaad in de schaduw, krijgt hij eindelijk de kans om al zijn waanfantasieën uit te voeren!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!.

Populaire reacties (1)

avatar jurgenmagic
9
31 Mei 2023
Leuke serie met humor

Vergelijkbare series

Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!