Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Overzicht nieuwe series in oktober 2022

Overzicht nieuwe series in oktober 2022

In oktober 2022 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Hieronder staan alle* series** die nieuw zijn en in oktober 2022 hun première beleven.

*

Beast Tamer


Te zien vanaf: Zondag 2 oktober bij Tokyo MX
Het verhaal: Beast Tamer volgt beestentemmer Rein, die uit het gezelschap van de held wordt verbannen, omdat hij alleen dieren kan gebruiken. Hij wordt avonturier en ontmoet een kattenmeisje, dat tot de sterkste soort behoort.
De stemmencast: Shōya Chiba, Azumi Waki, Rumi Ookubo, Minami Tanaka, Maria Sashide, Marika Kouno en vele andere.
Genre: Anime
Land van herkomst: Japan
Video on youtube


*

East New York


Te zien vanaf: Zondag 2 oktober bij CBS.
Het verhaal: Regina Haywood is de pas gepromoveerde plaatsvervangend inspecteur van East New York, een volksbuurt aan de rand van Brooklyn. Ze leidt een diverse groep officieren en rechercheurs, van wie sommigen terughoudend zijn om haar creatieve methoden van dienen en beschermen in te zetten te midden van sociale onrust en de vroege kiemen van gentrificatie.
De cast: Amanda Warren, Kevin Rankin, Richard Kind, Jimmy Smits, Ruben Santiago-Hudson, Elizabeth Rodriguez en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Five Live


Te zien vanaf: Zondag 2 oktober bij SBS 6.
Het verhaal: Five Live volgt de presentatoren en redactie van de wekelijkse goed bekeken talkshow Five Live. Die show is elke vrijdagavond te zien bij de (fictieve) commerciële zender Five. De vaste hosts zijn Sara Bannink (55) en Roderik van Zuylen (49). De serie wordt verteld vanuit de ogen van de kersvers aangenomen stagiaire Honey. Dolgelukkig een voet tussen de deur van de tv-wereld gekregen te hebben, begint ze vol goede moed aan haar nieuwe baantje bij de redactie van Five Live. Ze ontdekt al snel dat haat, nijd, jaloezie, geroddel, ellebogenwerk en hypocrisie de boventoon voeren.
De cast: Linda de Mol, Waldemar Torenstra, Daan Schuurmans, Abbey Hoes, Edwin Jonker, Roos van Erkel en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Nederland
Geen trailer beschikbaar

*

Interview with the Vampire


Te zien vanaf: Zondag 2 oktober bij AMC.
Het verhaal: Het epische verhaal van Louis de Pointe over liefde, bloed en de gevaren van onsterfelijkheid, verteld aan de journalist Daniel Molloy. Zich storend aan de beperkingen van het leven als een zwarte man in het New Orleans van 1900, vindt Louis het in Interview with the Vampire onmogelijk om het aanbod van de rake Lestat De Lioncourt te weerstaan voor de ultieme ontsnapping: zich bij hem aansluiten als zijn vampier metgezel.
De cast: Jacob Anderson, Sam Reid, Bailey Bass, Assad Zaman, Eric Bogosian en vele anderen.
Genre: Horror
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Futoku no Guild


Te zien vanaf: Woensdag 5 oktober bij Tokyo MX.
Het verhaal: In Futoku no Guild besluit de ervaren jager Kikuru Madan met pensioen te gaan uit angst zijn jeugd te verspillen. Op een dag stelt een medewerker van het gilde voor dat hij op een zoektocht gaat met een nieuwe vrouwelijke martial artist genaamd Hitamu Kyan. Zij wordt echter steeds weer getroffen door monsters.
De stemmencast: Yuyu Shoji, Fukuhara Katsumi, Karin Isobe, Ayano Shibuya, You Taichi, Yuna Kamakura en vele anderen.
Genre: Anime
Land van herkomst: Japan
Video on youtube


*

Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!


Te zien vanaf: Woensdag 5 oktober bij Tokyo MX.
Het verhaal: Schaduwmakelaars zijn degenen die onopgemerkt blijven, zich voordoen als onopvallende mensen, terwijl ze in werkelijkheid alles van achter de schermen controleren. Sid wil in Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute! vooral zo iemand zijn, en zoiets onbeduidends als de saaie realiteit zal hem niet in de weg zitten! Hij traint elke nacht in het geheim en bereidt zich voor op zijn uiteindelijke machtsovername, maar wordt zijn lot ontzegd door een alledaags (maar dodelijk) verkeersongeval. Maar wanneer hij wakker wordt in een andere wereld en plotseling aan het hoofd staat van een echte geheime organisatie die de strijd aangaat met het kwaad in de schaduw, krijgt hij eindelijk de kans om al zijn waanfantasieën uit te voeren!
De stemmencast: Seiichirou Yamashita, Kana Hanazawa, Youko Hikasa, Asami Seto, Inori Minase, Suzuko Mimori en vele anderen.
Genre: Anime
Land van herkomst: Japan
Video on youtube


*

Reginald The Vampire


Te zien vanaf: Woensdag 5 oktober bij Syfy.
Het verhaal: Reginald Andres stort zich in Reginald The Vampire halsoverkop in een wereld bevolkt door mooie, fitte en ijdele vampiers als een onwaarschijnlijke held die elk soort obstakel zal moeten overwinnen - het meisje van wie hij houdt maar niet bij hem kan zijn, een bullebak op het werk en de vampierleider die wil hem dood. Gelukkig ontdekt Reginald dat hij zelf een paar niet-erkende krachten heeft.
De cast: Jacob Batalon, Mandela Van Peebles, Emily Haine en vele anderen.
Genre: Komische horror
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Reincarnated as a Sword


Te zien vanaf: Woensdag 5 oktober bij C More.
Zie overzicht september

*

Wielka woda


Te zien vanaf: Woensdag 5 oktober bij Netflix.
Het verhaal: Wielka woda toont hoe mensen plotseling ingrijpende keuzes moeten maken als delen van Europa getroffen dreigen te worden door verwoestende overstromingen. Hydroloog Jasmine Tremer wordt ingeschakeld om het Poolse Wrocław te redden, terwijl Andrzej Rębacz onverwacht uitgroeit tot de leider van een groep mensen die hun stad tegen het water willen beschermen.
De cast: Agnieszka Żulewska, Tomasz Schuchardt, Ireneusz Czop, Anna Dymna, Jerzy Trela, Blanka Kot en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Polen
Video on youtube


*

Alaska Daily


Te zien vanaf: Donderdag 6 oktober bij ABC.
Het verhaal: Een topjournalist verhuist naar Alaska voor een nieuwe start na een carrière vernietigende misstap, en vindt in Alaska Daily verlossing persoonlijk en professioneel bij een dagelijkse metrokrant in Anchorage.
De cast: Hilary Swank, Jeff Perry, Matt Malloy, Meredith Holzman, Grace Dove, Pablo Castelblanco en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

A Friend of the Family


Te zien vanaf: Donderdag 6 oktober bij Peacock.
Het verhaal: A Friend of the Family is gebaseerd op het aangrijpende waargebeurde verhaal van de familie Broberg, wiens dochter Jan jarenlang meerdere keren werd ontvoerd door een charismatische, geobsedeerde familievriend. De Brobergs – toegewijd aan hun geloof, familie en gemeenschap – waren totaal niet voorbereid op de verfijnde tactieken die hun buurman gebruikte om hun kwetsbaarheden uit te buiten, ze uit elkaar te drijven en hun dochter tegen hen op te zetten. Dit is het verhaal van hoe hun leven permanent werd veranderd - en hoe ze het overleefden.
De cast: Colin Hanks, Anna Paquin, Jake Lacy, Analeigh Tipton, Mckenna Grace en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Walker Independence


Te zien vanaf: Donderdag 6 oktober bij The CW.
Het verhaal: Walker Independence speelt zich af aan het eind van de 19e eeuw en volgt Abby Walker, een welgestelde inwoner van Boston wiens echtgenoot voor haar ogen wordt vermoord terwijl ze op reis zijn naar het Westen. Ze kruist haar pad met Hoyt Rawlins, een beminnelijke schurk op zoek naar een doel. De reis van Abby en Hoyt brengt hen naar Independence, Texas, een klein stadje met een grote toekomst.
De cast: Matt Barr, Katherine McNamara, Justin Johnson Cortez, Greg Hovanessian, Lawrence Kao, Philemon Chambers en vele anderen.
Genre: Western
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Andropoz


Te zien vanaf: Vrijdag 7 oktober bij Netflix.
Het verhaal: Tijdens het begin van de Andropoz raakt een 50-jarige familieman geobsedeerd door verandering en besluit hij geluk na te streven. Dan verprutst hij het helemaal.
De cast: Gülçin Santircioglu, Yuliia Sobol, Engin Günaydin, Sebnem Hassanisoughi, Turgut Tuncalp, Tamer Karadagli en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Turkije
Video on youtube


*

Fire Country


Te zien vanaf: Vrijdag 7 oktober bij CBS.
Het verhaal: In Fire Country , op zoek naar verlossing en een kortere gevangenisstraf, sluit de jonge veroordeelde Bode Donovan zich aan bij een brandbestrijdingsprogramma dat hem terugbrengt naar zijn kleine geboorteplaats in Noord-Californië, waar hij en andere gevangenen samenwerken met elite brandweerlieden om enorme branden in de regio te blussen.
De cast: Max Thieriot, Billy Burke, Kevin Alejandro, Jordan Calloway, Diane Farr, Jules Latimer en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Geullichi


Te zien vanaf: Vrijdag 7 oktober bij Netflix.
Het verhaal: Een jonge vrouw bundelt in Geullichi haar krachten met een UFO-enthousiasteling om de plotselinge verdwijning van haar vriend te onderzoeken en struikelt in een wilde samenzwering.
De cast: Jeon Yeo-been, Nana, Lee Dong-Hwi, Ryu Kyung-soo, Ko Chang-seok, Jung Da-bin en vele anderen.
Genre: Sciencefiction
Land van herkomst: Zuid-Koreaans
Video on youtube


*

The Midnight Club


Te zien vanaf: Vrijdag 7 oktober bij Netflix.
Het verhaal: The Midnight Club vindt plaats in Brightcliffe Hospice, een ziekenhuis voor terminaal zieke tieners. Om middernacht begint een groep patiënten elkaar te ontmoeten om enge verhalen te delen. Uiteindelijk sluiten ze een pact dat degene die als eerste sterft, contact zal opnemen met de anderen buiten het graf.
De cast: Samantha Sloyan, Zach Gilford, Igby Rigney, Heather Langenkamp, Annarah Cymone, Matt Biedel en vele anderen.
Genre: Horror
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Let the Right One In


Te zien vanaf: Zondag 9 oktober bij Showtime.
Het verhaal: Het leven van Mark en zijn twaalfjarige dochter werd in Let the Right One In tien jaar eerder voorgoed veranderd toen zij in een vampier werd veranderd. Eleanor werd op twaalfjarige leeftijd opgesloten, misschien wel voor altijd, en leeft een gesloten leven, waarbij ze alleen 's nachts naar buiten kan, terwijl haar vader zijn best doet om haar te voorzien van de minimale hoeveelheid menselijk bloed die ze nodig heeft om in leven te blijven.
De cast: Demian Bichir, Anika Noni Rose, Grace Gummer, Nick Stahl, Madison Taylor Baez, Kevin Carroll en vele anderen.
Genre: Bovennatuurlijk
Land van herkomst:
Video on youtube


*

The Winchesters


Te zien vanaf: Dinsdag 11 oktober bij The CW.
Het verhaal: The Winchesters is het epische, onverteld liefdesverhaal over hoe John Mary ontmoette en hoe ze alles op het spel zetten om niet alleen hun liefde te redden, maar de hele wereld.
De cast: Jensen Ackles (stem), Drake Rodger, Meg Donnelly, Nida Khurshid, Jojo Fleites en vele anderen.
Genre: Bovennatuurlijk
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Belascoarán, PI


Te zien vanaf: Woensdag 12 oktober bij Netflix.
Het verhaal: Een oud bureau plaatsen, zitten, roken en wachten? Misschien niet... Een stad als Mexico-Stad heeft zijn eigen detective nodig. Binnenkort neemt Belascoarán Shayne ons mee als Belascoarán, PI om te ontdekken wat er nodig is om een ​​onafhankelijke detective te zijn in de jaren 70 van Mexico.
De cast: Luis Gerardo Méndez, Paulina Gaitan, Irene Azuela, Francisco Calvillo, Mildred Motta, Silverio Palacios en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Mexico
Video on youtube


*

Exception


Te zien vanaf: Donderdag 13 oktober bij Netflix.
Het verhaal: In de verre toekomst zijn in Exception mensen gedwongen de aarde te verlaten en naar een ander sterrenstelsel te migreren. Een geavanceerd team van ruimtevaartuigen arriveert bij een planeet die moet worden geterraformeerd. Elk lid van het team wordt uitgevoerd door een biologische 3D-printer.
De stemmencast: Chikahiro Kobayashi, Takahiro Sakurai, Yuko Kaida, Takanori Hoshino, Atsumi Tanezaki en vele anderen.
Genre: Anime
Land van herkomst: Japan
Video on youtube


*

The Watcher


Te zien vanaf: Donderdag 13 oktober bij Netflix.
Het verhaal: Een getrouwd stel wiens verhuizing naar hun droomhuis wordt bedreigd door angstaanjagende brieven van een stalker, ondertekend met The Watcher.
De cast: Naomi Watts, Bobby Cannavale, Jennifer Coolidge, Mia Farrow en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

High School


Te zien vanaf: Vrijdag 14 oktober bij Freevee.
Het verhaal: High School is een verhaal over het vinden van je eigen identiteit - een reis die nog ingewikkelder wordt als je een tweeling hebt wiens eigen strijd en zelfontdekking zo dicht bij die van jou liggen. De serie wordt verteld tegen een achtergrond van grunge- en ravecultuur uit de jaren 90 en weeft tussen parallelle en dissonante herinneringen aan tweelingzussen die in de hal van elkaar opgroeien.
De cast: Railey Gilliland, Seazynn Gilliland, Cobie Smulders, Nate Corddry, Brianne Tju, Kyle Bornheimer en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Sagrada Familia


Te zien vanaf: Vrijdag 14 oktober bij Netflix.
Het verhaal: Sagrada Familia volgt een familie vol met schokkende geheimen, die zich besluit te vestigen in de Spaanse hoofdstad Madrid en daar een nieuwe start wil maken. De lokale omgeving zorgt echter voor complicaties en als ze door hun verleden ingehaald dreigen te worden, doet matriarch Gloria er alles aan om haar kinderen te beschermen.
De cast: Najwa Nimri, José Emilio Vera, Pol Hermoso, Carla Campra, Alba Flores, Macarena Gómez en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Spanje
Video on youtube


*

Shantaram


Te zien vanaf: Vrijdag 14 oktober bij Apple TV+.
Het verhaal: Voortvluchtige Lin Ford zoekt in Shantaram de weg in het bruisende en chaotische Bombay van 1980. Alleen in een onbekende stad, worstelt hij om de problemen waarvoor hij vlucht in deze nieuwe plaats te vermijden. Nadat hij valt voor een raadselachtige en intrigerende vrouw genaamd Karla, moet Lin kiezen tussen vrijheid of liefde en de complicaties die dat met zich meebrengt.
De cast: Charlie Hunnam, Antonia Desplat, Alexander Siddig, Richard Roxburgh, Radhika Apte en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Tutto chiede salvezza


Te zien vanaf: Vrijdag 14 oktober bij Netflix.
Het verhaal: Een jonge man brengt in Tutto chiede salvezza een week door op een psychiatrische afdeling, waar hij vijf andere patiënten ontmoet en te maken krijgt met onderzoekartsen en cynische verpleegsters.
De cast: Federico Cesari, Andrea Pennacchi, Bianca Nappi, Ricky Memphis, Filippo Nigro en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Italië
Video on youtube


*

Notre-Dame, la part du feu


Te zien vanaf: Woensdag 19 oktober bij Netflix.
Het verhaal: Terwijl de Parijse brandweerlieden in Notre-Dame, la part du feu proberen te voorkomen dat de vlammen zich in de kathedraal verspreiden, volgt de serie ook personages die door de mangel worden gehaald - ze moeten elkaar bestrijden, van elkaar houden, elkaar tegenkomen, elkaar haten, naar elkaar lachen of elkaar helpen - zodat ze uiteindelijk misschien een kans krijgen om opnieuw te beginnen.
De cast: Roschdy Zem, Caroline Proust, Simon Abkarian, Alice Isaaz, Sandor Funtek, Frédéric Chau en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Frankrijk
Video on youtube


*

The Peripheral


Te zien vanaf: Donderdag 20 oktober bij Prime Video.
Het verhaal: The Peripheral draait om Flynne Fisher, een vrouw die de brokstukken van haar gebroken familie bij elkaar probeert te houden in een vergeten uithoek van Amerika. Flynne is slim, ambitieus en gedoemd te mislukken. Ze heeft geen toekomst, totdat de toekomst haar komt halen. The Peripheral is een van meesterverteller William Gibsons oogverblindende, hallucinerende blik op het lot van de mensheid en daar voorbij.
De cast: Chloë Grace Moretz, Gary Carr, Jack Reynor, Charlotte Riley, J.J. Feild, Adelind Horan en vele anderen.
Genre: Sciencefiction
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

From Scratch


Te zien vanaf: Vrijdag 21 oktober bij Netflix.
Het verhaal: In deze meeslepende romance houdt in From Scratch een Amerikaanse vrouw van een Siciliaanse man die ze in Italië ontmoet en verliest. Gebaseerd op Tembi Locke's bestverkochte memoires.
De cast: Zoe Saldana, Eugenio Mastrandrea, Roberta Riganò, Ruby Kammer, Saad Siddiqui, Jonathan Dylan King en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Tales of the Jedi


Te zien vanaf: Woensdag 26 oktober bij Disney+.
Het verhaal: Star Wars: Tales of the Jedi is een serie van geanimeerde korte films. Er worden verhalen verteld over Ahsoka en Count Dooku op andere momenten in hun levens.
De stemmencast: Liam Neeson, Ashley Eckstein, Janina Gavankar en vele anderen.
Genre: Animatie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

El Inmortal


Te zien vanaf: Donderdag 27 oktober bij Movistar+.
Het verhaal: De plot bestaat uit de fictionalisering van het verhaal van 'Los Miami's', een criminele organisatie onder leiding van El Inmortal die in de jaren negentig de cocaïnehandel in Madrid controleerde.
De cast: Alex Garcia, Emilio Palacios, Marcel Borrás, Jason Day, María Hervás, Teresa Riott en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Spanje
Video on youtube


*

The Devil's Hour


Te zien vanaf: Vrijdag 28 oktober bij Prime Video.
Het verhaal: The Devil's Hour is het verhaal van een vrouw die elke nacht om precies 3.33 uur 's ochtends wakker wordt, midden in het zogenaamde duivelsuur tussen 3 uur' s ochtends en 4 uur 's ochtends. De achtjarige zoon van Lucy Chambers is teruggetrokken en emotieloos. Haar moeder praat met lege stoelen. Haar huis wordt achtervolgd door de echo's van een leven dat niet van haar is. Nu haar naam op onverklaarbare wijze verband houdt met een reeks brute moorden in het gebied, zullen de antwoorden die haar al die jaren zijn ontweken eindelijk in beeld komen.
De cast: Jessica Raine, Peter Capaldi en vele anderen.
Genre: Thriller
Land van herkomst: Groot-Brittanië
Video on youtube


*

FOMO


Te zien vanaf: Zaterdag 29 oktober bij Streamz.
Het verhaal: De Vlaamse horrorfilm FOMO werd afgelopen zomer gelanceerd in de Vlaamse bioscoopzalen. De Vlaamse streamingdienst Streamz breid er een vervolg aan; een gelijknamige vervolgserie.
De cast: Ian Thomas, Marthe Schneider en vele anderen.
Genre: Horror
Land van herkomst: België
Video on youtube


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegengekomen of er een datum is gewijzigd.

** Na overleg hebben we besloten om programma’s, zoals reality-, competitie-, documentaire-, huis en tuin-, spel-, kook-, praat-, sport-, special interest- en kinder (animatie)programma’s, niet meer op te nemen in dit overzicht. In het maandelijkse start- en premièredatums overzicht staan ze nog wel.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

Travelgirl
Travelgirl 30 september 2022, 15:11
Weer 5 series erbij. Zucht. Ik heb te weinig tijd!
Futsudo
Futsudo 30 september 2022, 16:00
Naast The Peripheral die al in mijn kijklijst staat ben ik ook erg benieuwd naar Shantaram van Apple TV+.
JanWillemK
JanWillemK 1 oktober 2022, 15:41
Dit is de eerste keer dat ik de trailer van The Winchesters zie.. I'll pass.

Ik hou het vooralsnog alleen bij The Peripheral.
Log in om een reactie achter te laten