Jurassic World: Camp Cretaceous

7.5 / 10
24 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
3seizoenen/26afleveringen/2020 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:24 min2020 - heden
Genres:Animatie
Netwerk:Netflix
Jurassic World: Camp Cretaceous is een Amerikaanse animatieserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 18 september 2020.

Een groep tieners bezoekt Isla Nublar om deel te nemen aan een speciaal kamp in de Jurassic World, maar de dieren ontsnappen en ze hebben de hulp nodig van vreemden, vrienden en familie om te overleven.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 10

Recensies (1)

Jurassic World: Camp Cretaceous - Seizoen 1

5

Nieuws (5)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 17 mei
Ook voor de maand mei 2021 hebben we alles* op een rijtje gezet. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.
do 29 april
Ook voor de maand januari hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.
30 dec 2020
3

Populaire reacties (1)

7.4
09 jun 2021
Werkelijk prachtige Animatie, verhaal wordt met elke afl. beter. Aangenaam om naar te kijken*