Junjou Romantica

7.8 / 10
25 min
Komedie, Romantiek, Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
3seizoenen/36afleveringen/2008 - 2015 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20082015 (Beëindigd)
Netwerk:Tokyo MX
Junjou Romantica is een Japanse animatieserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 10 april 2008.

Junjou Romantica is een anime die het leven volgt en houdt van drie shonen-ai (jongen-liefde) paren. De verhalen zijn onderverdeeld in 3 groepen: Junjou Romantica, Junjou Egoist, en Junjou Terrorist.

De eerste paar is Misaki en Akihito. Het is het verhaal over Misaki te moeten leven met jeugdvriend van zijn broer, Akihito. Akihito is helemaal verliefd op oudere broer Misaki's, zodat hij iets vraagt ​​hij hem zou doen, zelfs als dat betekent zetten met zijn idiote, broertje. Maar na oudere broer Misaki's krijgt trouwt, hoe zal Akihito omgaan met de liefdesverdriet? Het verhaal gaat verder zal Misaki troostende Akihito, maar soms ook troostende verandert in romantiek. Ook is er Hiroki, een andere van jeugdvrienden Akihito's, die erg verliefd op Akihito. Het probleem is, Akihito denkt niet aan Hiroki in een andere dan vriendschap manier. Gelukkig voor Hiroki, ontmoet hij Nowaki. Nowaki struikelt op de gebroken hart Hiroki en vraagt ​​hem om zijn mentor te worden. Naarmate de tijd verstrijkt, hun relatie groeit, maar kan Hiroki ooit echt get over Akihito?

Dan is er Miyagi en Shinobu. Miyagi is een collega van Hiroki, en hij mist nooit een kans om hem te plagen. Op zijn beurt, Hiroki knoeit met Miyagi over zijn echtscheiding. Miyagi niet echt neem het mee naar het hart, hoewel, omdat hij niet was echt verliefd op zijn ex-vrouw. Hij was een beetje blij om haar te hebben uit zijn leven ... maar haar
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Junjou Romantica.

Vergelijkbare series

Junjou Romantica