Jericho

7.7 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/29afleveringen/2006 - 2008 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20062008 (Beëindigd)
Netwerk:CBS
Jericho is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender CBS. De serie ging in première op 20 september 2006.

Jericho draait vooral om de families van burgemeesterszoon Jake Green, mysterieuze vreemdeling Robert Hawkins en de andere inwoners van Jericho. Zij moeten samen improviseren om te overleven, volledig op zichzelf aangewezen in een postapocalyptische samenleving (zonder overheid of openbare voorzieningen). Ondertussen proberen ze het mysterie op te lossen wie er verantwoordelijk was voor de nucleaire aanvallen. Terwijl er een nieuw, totalitair regime opstaat dat steeds meer macht vergaart, vinden Hawkins en Green de bewijzen dat de nucleaire aanval een staatsgreep was door krachten binnen de Amerikaanse overheid zelf. Daardoor escaleert de situatie tot de "Tweede Amerikaanse Burgeroorlog", deze keer niet Zuid tegen Noord, maar Oost tegen West.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 7
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Jericho.

Populaire reacties (9)

avatar anonymous
-
6 Mei 2013
Het duurde even voor ik in deze serie zat, maar na de eerste paar afleveringen begint het verhaal te lopen en raak je eraan verslaafd. Eeuwig zonde dat deze serie is stopgezet. De serie liep te ver op z'n tijd vooruit. Hij had nu prima tussen TWD, Terra Nova en Falling Skies gepast, en was dan waarschijnlijk zelfs koploper geweest.
avatar Eccs
6
13 nov 2015
Weet niet goed wat ik hiervan moet vinden. Niet echt een boeiende verhaallijn en ik zit maar te wachten tot ze "wat gaan doen"

Vergelijkbare series

Terra Nova
4 stemmen
Revolution
4 stemmen
The 4400
3 stemmen
Survivors
3 stemmen
Lost
2 stemmen
Jericho