Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC's Ironside en Welcome to the Family gecanceld, Sean Saves the World krijgt extra scripts en Community en Chicago PD krijgen première datum

NBC heeft Welcome to the Family en Ironside van hun uitzendschema verwijderd. Daarnaast heeft NBC het debuut van Dick Wolfs Chicago PD (spin-off van Chicago Fire) aangekondigd voor woensdag 8 januari, alsook de seizoenspremière van Community met een dubbele aflevering op 2 januari. Hierna zal Community weer overgaan op één aflevering per week op 9 januari, welke ook meteen hun 100e aflevering is. Amy Poehler en Mike Schur hebben meegeschreven aan deze speciale aflevering.

In november en december zullen in de plaats van Ironside diverse programma's uitgezonden worden, waaronder nieuwe afleveringen van Dateline, Saturday Night Live vakantie-specials en muziekspecials met Kelly Clarkson en Michael Buble. Volgende week wordt dus nog één aflevering van Ironside uitgezonden.

De donderdagavonden van Welcome to the Family zullen per direct opgevuld worden met dubbele afleveringen van Parks en Recreation, specials zoals de Saturday Night Live Halloween special, The Voice en de Sound of Music Live!. The Sing-Off verhuist in december twee weken naar dit tijdslot.

NBC's andere donderdagkomedie wacht zijn lot nog af. Sean Saves the World heeft een order gekregen om vier extra scripts op te leveren.
Vorige aflevering
Hidden Agenda
Hidden Agenda
01x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_anonymous
19 okt 2013 19:36 -
Sooo nu al Ironside eraf dat is wel erg snel na een paar afleveringen,ze geven een serie nog geen kans meer.
Reageer
avatar_JessicaD
19 okt 2013 20:41 -
Nee ik vind het ook ontzettend zonde van Ironside, vond die juist wel leuk. Ook Welcome to the Family vond ik leuk om naar te kijken.
Reageer
avatar_krillz
20 okt 2013 10:23 -
Is die gecanceled? Die serie vond ik net origineel met die flik in zijn rolstoel...Het zijn toch maar weer de Amerikanen die beslissen hé of een serie loopt of niet loopt...
Reageer
avatar_JessicaD
20 okt 2013 21:30 -
Ja het blijft jammer. Ik had graag een compleet seizoen gezien van Ironside. Liever dan zo'n serie als Mom...
Reageer
Ironside (2013)