Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe series voor tv-seizoen 2013-2014 (Laatste update: 13 mei)

'Pilot season' was al in volle gang, maar inmiddels wordt ook langzamerhand bekend welke pilots goed genoeg waren om als complete serie besteld te worden door de Amerikaanse zenders. Het is nog te vroeg om een première datum te geven voor deze series, maar dat ze vanaf het herfst seizoen uitgezonden gaan worden is zeker. Hieronder som ik de series op die op dit moment al groen licht hebben gekregen. Doordat de series nog in hun beginfase zitten zijn ze nog lang niet allemaal te vinden op onze website, maar zodra er meer informatie bekend wordt over de series zullen ze op de website worden toegevoegd. Series waarvan al eerder bericht was dat ze zijn opgepakt voor een compleet seizoen, zoals The Originals, zijn niet in deze lijst opgenomen.

The CW
Titel: The Tomorrow People
Het verhaal: het verhaal draait om diverse jongeren uit de hele wereld die de volgende stap in menselijke evolutie representeren. Ze bezitten speciale krachten waaronder de mogelijkheid om te teleporteren en telepathisch met elkaar te communiceren. Samen proberen zij het kwaad te verslaan. Het verhaal is gebaseerd op de originele Britse serie gemaakt door Roger Price.
Castleden: Robbie Amell, Madeleine Mantock, Peyton List, Luke Mitchell, Mark Pellegrino, Aaron Yoo

Titel: The 100
Het verhaal: de serie speelt zich af 97 jaar nadat een nucleaire oorlog de beschaving heeft verwoest. Een ruimteschip dat huisvesting geeft aan de eenzame menselijke overlevenden stuurt 100 jeugddelinquenten terug naar de aarde om te onderzoeken of er een mogelijkheid is tot rekolonisatie. Gebaseerd op de Alloy boeken van Kass Morgan.
Castleden: Eliza Taylor, Isaiah Washington, Henry Ian Cusick, Marie Avgeropoulos, Paige Turco, Kelly Hu, Christopher Larkin, Thomas McDonell

Titel: Reign
Het verhaal: het voorheen onbekende en onvertelde verhaal van Mary Queen of Scotts' klim tot macht wanneer ze als vijftienjarige arriveert in Frankrijk, verloofd met prins Francis, en met haar drie beste vriendinnen. De geheime geschiedenis van het overleven in het Franse Hof temidden van woeste vijanden, duistere krachten en een wereld van seksuele intriges.
Castleden: Adelaide Kane, Anna Popplewell, Toby Regbo, Celina Sinden, Megan Follows, Janessa Grant, Caitlin Stasey, Torrance Coombs, Rossif Sutherland

Titel: Star-crossed (eerder werd dit Oxygen genoemd)
Het verhaal: passie en politiek bedreigen de vrede en een epische romance ontbrandt tussen een menselijk meisje en aliën jongen wanneer hij en acht anderen van zijn soort (The Orion 9) geïntegreerd worden in een buitenwijkse middelbare school. Tien jaar nadat zij en honderden anderen op aarde zijn geland en onmiddellijk naar een interneringskamp werden gezonden en sindsdien gevangen zitten.
Castleden: Aimee Teegarden, Matt Lanter, Malese Jow, Titus Makin Jr, Grey Damon, Natalie Hall, Chelsea Gilligan, Greg Finley, Maggie Elizabeth Jones

NBC
Titel: About a Boy
Het verhaal: deze serie volgt de relatie tussen een vrijgezel man-kind en een jonge jongen die in het naastgelegen huis komt te wonen met zijn maffe alleenstaande moeder.
Castleden: David Walton, Minnie Driver, Anjelah N. Johnson, Benjamin Stockham, Al Madrigal

Titel: Believe
Het verhaal: Een onwaarschijnlijke relatie ontstaat tussen een jong meisje met een gave en een man uit de gevangenis welke de taak heeft gekregen om haar te beschermen tegen de kwade elementen die jagen op haar macht.
Castleden: Jake McLaughlin, Johnny Sequoyah, Delroy Lindo, Sienna Guillory, Jamie Chung, Arian Moayed

Titel: Crisis
Het verhaal: een emotioneel geladen actiethriller in en rond de wereld van Washington D.C. Het volgt een idealistische geheime dienst agent die zich in het epicentrum van een internationale crisis bevindt op de eerste dag van zijn nieuwe baan. Hij zal morele en juridische regels moeten overtreden terwijl hij door de hoogste niveaus van macht en corruptie navigeert in zijn zoektocht naar de waarheid.
Castleden: Lance Gross, Dermon Mulroney, Max Martini, Halston Sage, Gillian Anderson, Rachael Taylor, Max Schneider, Stevie Lynn Jones, Michael Beach, James Lafferty, Joshua Erenberg

Titel: The Family Guide
Het verhaal: Een zoon die zijn blinde vader idealiseert en wordt verbijsterd door zijn moeder die de adolescentie pas net ontdekt, ziet zijn gezin dichter bij elkaar komen na de echtscheiding.
Castleden: Parker Posey, Harold Perrineau, Eli Baker, Ava Deluca-Verley, JK Simmons,

Titel: Sean Saves the World
Het verhaal: centreert op Sean (Hayes) die moet uitzoeken hoe hij een vader kan zijn voor zijn veertienjarige dochter die net bij hem is komen wonen, terwijl hij leert om te gaan met een temperamentvolle nieuwe baas op het werk.
Castleden: Sean Hayes, Thomas Lennon, Linda Lavin, Echo Kellum, Samantha Isler, Lindsay Sloane, Vik Sahay

Titel: Ironside (2013)
Het verhaal: een reboot van het drama Ironside uit 1967. Het gaat over een stoere en sexy rechercheur die gedegradeerd is tot een rolstoel na een schietpartij terwijl hij zijn zelfgekozen team pushed tot het oplossen van de meest moeilijke cases in de stad.
Castleden: Blair Underwood, Spencer Grammer, Brent Sexton, Pablo Schreiber, Neal Bledsoe, Kenneth Choi

Titel: Undateable (2013)
Het verhaal: jong ensemble, gericht op een groep vrienden met de bijnaam 'Undateables' wiens levens zijn veranderd wanneer een meer zekere persoon hun wereld betreedt.
Castleden: Chris D’Ella, Brent Morin, Rick Glassman, Ron Funches, Bianca Kajlich, Matthew Wilkas, Briga Heelan

Titel: The Michael J. Fox Show
Het verhaal: losjes gebaseerd op het echte leven van Michael J. Fox, een partner en vader van drie in New York City, die moet omgaan met familie, carrière en uitdagingen, inclusief de ziekte van Parkinson.
Castleden: Michael J Fox, Betsy Brandt, Wendell Pierce, Katie Finneran, Conor Romero, Jack Gore, Ana Nogueira

Titel: Chicago PD (Chicago Fire spin-off)
Het verhaal: De Chicago Fire spin-off gaat over twee verschillende groepen: patrouillerende politie in uniform en de inlichtingendienst. Sergeant Hank Voight leidt het inlichtingendienst team, een man die niet tegen het overtreden van de wet is terwijl hij streeft naar gerechtigheid. Veeleisend en stoer, alleen zij die er tegen kunnen, overleven onder zijn bevel. Neem detective Antonio Dawson, ondanks de roerige geschiedenis met zijn baas, heeft Dawson de ambitie om de unit te leiden. Dus als dat betekend dat hij het elke dag met Voight moet doen, zal hij volharden. Van de straatpolitie agenten met dromen om hogerop te komen tot de elite, 'life on the job' is een dagelijkse uitdaging. De enorme verantwoordelijkheden die met het grondgebied komen, eisen een emotionele tol. Dit vinden we uit terwijl we het dagelijkse leven van de personages buiten District 21 volgen.
Castleden: Jason Beghe, Tania Raymonde, Scott Eastwood, Kelly Blatz, Melissa Sagemiller, Jon Seda

Titel: The Blacklist
Het verhaal: 's werelds meest gezochte crimineel geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuw geslagen FBI agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben.
Castleden: James Spader, Megan Boone, Ryan Eggold, Diego Klattenhoff, Harry Lennix, Ilfenesh Hadera

Titel: The Night Shift
Het verhaal: een medische show over een groep leger artsen die terugkeren om de nachtdienst te draaien in het ziekenhuis in San Antonio.
Castleden: Eoin Macken, Jill Flint, Freddy Rodriguez, Ken Leung, Jeananne Goossen, Robert Bailey Jr, Brigid Brannagh

Titel: Welcome to the Family
Het verhaal: culturen botsen wanneer een blanke en latino familie verbonden worden wanneer hun kinderen verliefd worden op elkaar snel gevolgd door een onverwachte zwangerschap.
Castleden: Mike O’Malley, Justina Machado, Mary McCormack, Ella Rae Peck, Aramis Knight

FOX
Titel: Dads (2013)
Het verhaal: Twee succesvolle mannen in hun dertiger jaren ondervinden dat hun leven op zijn kop wordt gezet wanneer hun nachtmerrie vader onverwachts bij hun intrekt.
Castleden: Seth Green, Giovanni Ribisi, Martin Mull, Peter Riegert, Brenda Song, Tonita Castro, Vanessa Lachey

Titel: Enlisted
Het verhaal: deze comedy volgt drie zeer verschillende broers die samen in het leger werken op een kleine basis in Florida.
Castleden: Geoff Stults, Keith David, Angelique Cabral, Parker Young, Chris Lowell

Titel: Us & Them (eerder werd dit Friends and Family genoemd)
Het verhaal: de originele Britse reeks, gecreëerd door Corden en Jones, gaat over een lange afstand relatie tussen een man uit Engeland en een vrouw uit Wales die zijn begonnen met praten via de telefoon. Uiteindelijk besluiten ze elkaar te gaan ontmoeten en het klikt, maar nu moeten ze zien om te gaan met hun excentrieke families en vrienden. De Amerikaanse versie zal focussen op de belangrijkste momenten van het leven van de hoofdpersonages, terwijl zij proberen hun relatie te behouden en het leven van hun gepolariseerde families te combineren. Gebaseerd op de Britse serie Gavin & Stacey.
Castleden: Jason Ritter, Alexis Bledel, Jane Kaczmarek, Dustin Ybarra, Kerri Kenney-Silver, Kurt Fuller, Ashlie Atkinson

Titel: Surviving Jack (eerder werd dit I Suck at Girls genoemd)
Het verhaal: het verhaal over een jongen die een man wordt, een man die een vader wordt in een tijd voordat je iets kon googelen. Gebaseerd op een boek van Justin Halpern.
Castleden: Christopher Meloni, Alex Kapp Horner, Connor Buckley, Claudia Lee, Kevin Hernandez, Tyler Foden

Titel: Brooklyn Nine-Nine
Het verhaal: het gaat over een diverse groep van detectives in een wijk aan de rand van New York.
Castleden: Andy Samberg, Andre Braugher, Melissa Fumero, Terry Crews, Stephanie Beatriz, Joe Lo Truglio, Chelsea Peretti

Titel: Gang Related
Het verhaal: een bendelid moet infiltreren in de politie van San Fransisco en stijgt snel in rank, maar moet zijn verplichtingen tot zijn misdadigers familie zien te balanceren met een toenemend gevoel aan loyaliteit voor zijn nieuwe familie, de SFPD’s Gang Task Force.
Castleden: Ramon Rodriguez, Terry O’Quinn, Sung Kang, Inbar Lavi, Jay Hernandez, RZA, Cliff Curtis, Shantel VanSanten

Titel: Rake (2013)
Het verhaal: de serie volgt de chaotische en komische leven van strafrechtadvocaat Keegan Joye. Keegan is één van de grootste verslaafden. Zijn onthutsende gebrek aan discretie en het onvermogen om zichzelf te censureren zorgt ervoor dat hij een case krijgt die niemand anders wil. Maar daarachter schuilt een vastberaden optimisme en geloof in gerechtigheid die de brandstof zijn voor zijn vasthoudendheid om degenen die reddeloos lijken, te verdedigen. Naast Keegan's cases binnen het rechtssysteem volgt de show zijn persoonlijke leven, met inbegrip van zijn voortdurende strijd tegen de IRS, zijn oplopende schulden aan zijn bookie, een hormonale zoon, een uitgeputte ex-vrouw en de veranderende relatie tussen zijn twee getrouwde beste vrienden.
Castleden: Greg Kinnear, John Ortiz, Miranda Otto, Bojana Novakovic, Necar Zadegan, David Harbour, Tara Summers

Titel: Sleepy Hollow
Het verhaal: wordt omschreven als een moderne bovennatuurlijke thriller gebaseerd op The Legend of Sleepy Hollow. Het volgt Ichabod Crane als partner van Sleepy Hollow's vrouwelijke sheriff in de strijd om mysteries op te lossen tussen het goed en kwaad.
Castleden: Tom Mison, Nicole Beharie, Orlando Jones, Katia Winter, John Chu

Titel: Almost Human
Het verhaal: Een politie serie vol actie in de nabije toekomst wanneer alle LAPD agenten een partnerschap aangegaan zijn met hoogontwikkelde mensachtige androïden.
Castleden: Karl Urban, Michael Ealy, Lili Taylor, Minka Kelly, Mackenzie Crook, Michael Irby, Mekia Cox

TNT
Titel: The Last Ship
Het verhaal: richt zich op de mannen van een marine destroyer die, na een globale catastrofe de wereldbevolking decimeert, gedwongen geconfronteerd worden met de realiteit van hun nieuwe bestaan in een wereld waar zijn één van de weinige overlevenden zijn. Gebaseerd op een roman van William Brinkley.
Castleden: Eric Dane, Adam Baldwin, Rhona Mitra, Michaela McManus, Charles Parnell, Travis Van Winkle, Christina Elmore, Sam Spruell

TBS
Titel: Ground Floor
Het verhaal: Een 29 jarig succesvol alfa mannetje kruist het pad met medewerkers van zijn bedrijf, een hechte groep echt gelukkig en zorgeloos volk, en al snel beseft hij dat hij lang niet zo gelukkig is als hij dacht.
Castleden: Skylar Astin, John C. McGinley, Briga Heelan, James Earl, Rene Gube, Alexis Knapp

ABC
Titel: Wonderland (Once Upon a Time spin-off)
Het verhaal: verteld vanuit het oogpunt van Alice. Ze heeft een groot hart, maar draagt de littekens van een zwaar leven. Ze wordt vergezeld door Cyrus, Alice's 'love interest', en door de boer van Harten, een sardonische avonturier.
Castleden: Sophie Lowe, Peter Gadiot, Michael Socha, Emma Rigy, Paul Reubens (stem van de White Rabbit)

Titel: Mixology
Het verhaal: de wereld van een sexy bar in Manhattan. Deze comedy draait om de kronieken van vrijgezellen op zoek naar liefde, en dit allemaal in de loop van één nacht.
Castleden: Ginger Gonzaga, Kate Simses, Sarah Bolger, Blake Lee, Andrew Santino, Alexis Carra

Titel: The Returned
Het verhaal: Wat gebeurt er als de mensen die je hebt begraven plotseling voor je deur staan alsof er geen dag voorbij is gegaan? De levens van de mensen uit Aurora veranderen voor eeuwig wanneer hun overleden geliefden plotseling terugkeren. Gebaseerd op een roman van Jason Mott.
Castleden: Matt Craven, Devin Kelley, Frances Fisher, Samaire Armstrong, Sam Hazeldine, Nicholas Gonzalez, Omar Epps, Kurtwood Smith, Landan Gimenez, Mark Hildreth

Titel: Killer Women
Het verhaal: Molly Parker is de enige vrouwelijke Texas Ranger. Een badass vrouw die weet hoe ze achter de waarheid kan komen en niet bang is om wat veren kwijt te raken onderweg. Gebaseerd op de Argentijnse serie Mujeres Asesinas.
Castleden: Tricia Helfer, Marc Blucas, Marta Milans, Michael Trucco, Alex Fernandez

Titel: Lucky 7
Het verhaal: De levens van zeven medewerkers van een tankstation in Queens veranderen op vele onverwachte manieren wanneer zij de jackpot van een loterij winnen. Elke aflevering gaat over een ander personage en elk seizoen zal een andere groep volgen in soortgelijke omstandigheden. Gebaseerd op de Britse serie The Syndicate.
Castleden: Isiah Whitlock Jr, Stephen Louis Grush, Summer Bishil, Anastasia Phillips, Christine Evangelista, Lorraine Bruce, Luis Antonio Ramos, Matt Long

Titel: Betrayal
Het verhaal: Een mooie, maar ongelukkig getrouwde vrouwelijke fotograaf begint een hartstochtelijke relatie met een advocaat van een machtige familie. Wanneer blijkt dat hij een moordverdachte verdedigd die wordt vervolgd door haar man, veranderd de relatie en begint het verraad met catastrofale resultaten voor alle betrokkenen. Gebaseerd op een Nederlandse serie.
Castleden: Hannah Ware, Stuart Townsend, Chris Johnson, Henry Thomas, James Cromwell, Wendy Moniz

Titel: Trophy Wife
Het verhaal: gereformeerde party girl Kate, vindt zichzelf bij een insta-familie wanneer ze verliefd wordt op een man met drie manipulatieve kinderen en twee veroordelende ex-vrouwen.
Castleden: Malin Akerman, Bradley Whitford, Marcia Gay Harden, Michaela Watkins, Natalie Morales, Ryan Lee

Titel: Ongetiteld/She's Got Balls/Safe at Home
Het verhaal: Een onlangs gescheiden alleenstaande moeder trekt in bij haar vervreemde vader, een bier-liefhebbende voormalige honkbalspeler. Met tegenzin gaat ze het Little League team van haar zoon coachen en wordt terug getrokken in de wereld van sport die ze ooit gezworen heeft achter zich te laten.
Castleden: James Caan, Maggie Lawson, Griffin Gluck, Ben Koldyke, Lenora Crichlow

Titel: Influence
Het verhaal: dit provocerende ensemble centreert rondom de relatie tussen twee broers, een bipolaire genie in de menselijke psychologie en een gladde ex-gevangene. Ze beginnen een uniek bureau waar ze de problemen van hun cliënten proberen op te lossen met behulp van de wetenschap over menselijke motivatie en manipulatie. Naast het helpen van klanten gebruiken ze hun vaardigheden ook wel eens om elkaar te manipuleren.
Castleden: Christian Slater, Steve Zahn, Megalyn Echikunwoke, Cedric Sanders, Gregory Marcel, Wynn Everett

Titel: The Goldbergs (eerder werd het How The Hell Am I Normal? genoemd)
Het verhaal: een familie comedy dat zich afspeelt in de jaren '80 en gaat om een moeder, een heetgebakerde vader die zo van hun drie excentrieke kinderen houden dat ze het niet aankunnen om ze te zien opgroeien.
Castleden: Wendi McLendon-Covey, Jeff Garlin, George Segal, Darien Provost, Troy Gentile

Titel: Super Fun Night
Het verhaal: volgt drie nerdy vriendinnen: Kimmie, Helen-Alice en Marika in hun zoektocht naar het hebben van enorm veel lol, elke vrijdagavond.
Castleden: Rebel Wilson, Lauren Ash, Liza Lapira, Kelen Coleman, Kevin Bishop

Titel: Agents of S.H.I.E.L.D.
Het verhaal: gebaseerd op de vredesmacht uit de Marvel comic boeken en diverse speelfilms waaronder de film Avengers uit 2012.
Castleden: Clark Gregg, Ming-Na, Brett Dalton, Elizabeth Henstridge, Ian De Caestecker, Chloe Bennet

CBS
Titel: Crazy Ones
Het verhaal: een briljante reclameman werkt samen met zijn dochter.
Castleden: Robin Williams, Sarah Michelle Gellar, James Wolk, Hamish Linklater, Amanda Setton

Titel: Mom
Het verhaal: een net nuchtere alleenstaande moeder probeert haar leven bij elkaar te rapen in Napa Valley.
Castleden: Anna Faris, Allison Janney, Nate Corddry, Blake Garrett Rosenthal, Matt Jones, Spencer Daniels, Sadie Calvano, French Stewart

Titel: Hostages
Het verhaal: een succesvolle chirurg wonende in Washington D.C. wordt geselecteerd om de president van Amerika te opereren. Ze wordt midden in een politieke samenzwering gegooid wanneer haar hele familie gegijzeld wordt en het is aan haar om het leven van haar man en kinderen te redden.
Castleden: Toni Collette, Tate Donovan, Dylan McDermott, Quinn Shephard, Sandrine Holt, Mateus Ward, Billy Brown, Rhys Coiro, James Naughton

Titel: Intelligence
Het verhaal: richt zich op een unit binnen U.S. Cyber Command dat gecreëerd is voor een agent met een hele speciale gave; een microchip is geïmplanteerd in zijn hersenen en stelt hem in staat om toegang te krijgen tot het gehele elektromagnetische spectrum.
Castleden: Meghan Ory, Josh Holloway, Marg Helgenberger, Michael Rady, James Martinez, John Billingsley, PJ Byrne

Titel: We Are Men
Het verhaal: de serie exploreert het leven van een jonge man die over de wereld leert van de oudere en meer ervaren mannen in het appartementencomplex.
Castleden: Chris Smith, Tony Shalhoub, Jerry O’Connell, Kal Penn

Titel: The Millers
Het verhaal: het leven van een recentelijk gescheiden man wordt meer gecompliceerd wanneer zijn eigen ouders ook echtelijke problemen krijgen.
Castleden: Will Arnett, Margo Martindale, Beau Bridges, JB Smoove, Mary Elizabeth Ellis, Michael Rapaport

Titel: Reckless
Het verhaal: een zwoele juridische serie in Charleston, SC, waar een knappe Yankee pleiter en een zuidelijke advocaat het moeilijk hebben om hun intense aantrekkingskracht tot elkaar te verbergen terwijl ze botsen om een politie seksschandaal.
Castleden: Cam Gidandet, Anna Wood, Shawn Hatosy, Gregory Harrison, Adam Rodriguez, Kim Wayans, Georgina Haig

Titel: Friends with Better Lives
Het verhaal: draait om een groep dertigers die allen denken dat de ander het beter heeft.
Castleden: James Van Der Beek, Zoe Lister, Brooklyn Decker, Rick Donald, Kevin Connolly, Majandra Delfino
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (9)

avatar_winthoos
10 mei 2013 23:39 -
Dus we kunnen ons weer opmaken voor prachtige series. Het zal mij benieuwen.
Reageer
avatar_JessicaD
11 mei 2013 13:18 -
Er zitten velen tussen die ik van plan ben te gaan volgen =)
Reageer
avatar_JanWillemK
11 mei 2013 13:39 -
Er zitten een paar tussen die ik wel een kans wil geven. Voornamelijk; The 100, S.H.I.E.L.D. en natuurlijk Ray Donovan die overigens niet in de lijst is vermeld.
Reageer
avatar_JessicaD
11 mei 2013 14:22 -
@Dubst3p: Ray Donovan hoort ook niet in dit lijstje over pilot season thuis ;-). De afgelopen weken hebben ze in Amerika allemaal pilots laten zien van mogelijke series die vanaf de herfst in première zouden kunnen gaan. Tientallen series zijn al afgevallen, maar de series die hier genoemd zijn, zijn de series waarvan de pilot goed beviel en dus nu een serie mogen maken. Ray Donovan heeft dit proces vorig jaar al meegemaakt en is daarom vanaf juni (het 2012-2013 seizoen) te zien. Hij hoort dus niet in dit lijstje voor het 2013-2014 seizoen thuis.
Reageer
avatar_anonymous
12 mei 2013 10:04 -
het zal dus mogelijk ook nog een jaar kunnen duren voordat deze series echt het daglicht zien
Reageer
avatar_JessicaD
12 mei 2013 13:47 -
@NGroen: dat kan inderdaad. De series worden in het seizoen 2013-2014 (vanaf de herfst 2013) uitgezonden, maar wanneer precies dat zal tegen die tijd nog duidelijk gemaakt worden.
Reageer
avatar_mvdl85
21 mei 2013 11:41 -
teveel series
Reageer
avatar_mvdl85
21 mei 2013 11:42 -
ik wil nieuwe serie over WO2
Reageer
avatar_Joelie
15 aug 2013 14:31 -
Echt veel nieuwe series die bij het nader bekijken de moeite waard lijken. Thx voor de lijst.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
Gisteren, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Frank Lammers ook op zijn cv heeft staan.
donderdag, 13:00