Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Voorspelling van de redactie: welke series worden vernieuwd en welke gecanceld? [Deel 3]

In Amerika starten vanaf deze week weer vele series. Welke zullen vernieuwd worden en welke gecanceld? De redactie van MijnSerie vertelt wat zij verwachten in deze vierdelige serie "Voorspelling van de redactie: welke series worden vernieuwd en welke gecanceld?" Vandaag deel 3 (Klik hier voor deel 1 en hier voor deel 2)


In Betrayal begint een mooie, maar ongelukkig getrouwde vrouwelijke fotograaf een hartstochtelijke relatie met een advocaat van een machtige familie. Wanneer blijkt dat hij een moordverdachte verdedigd die wordt vervolgd door haar man, veranderd de relatie en begint het verraad met catastrofale resultaten voor alle betrokkenen. Gebaseerd op de Nederlandse serie Overspel.

Oordeel van de redactie
Jos Herbrink: gecanceld - "Het is knap dat de serie het gehaald heeft, maar denk niet dat de Amerikanen hier op zitten te wachten, te groot verschil tussen Europa en Amerika".
Jessica Dillema: gecanceld
Dennis Korpel: gecanceld - “Europa en Amerika liggen vaak te ver uit elkaar om remakes succesvol te krijgen. Zie ook Red Widow”.
Fer Dillema: gecanceld - “Ik verwacht niet dat een Nederlands idee zal aanslaan zoals andere Europese series, zoals die van het Deense kaliber.”

Gemiddelde verwachting: gecanceldDe serie We Are Men exploreert het leven van een jonge man die over de vrijgezellenwereld leert van de oudere en meer ervaren mannen in het appartementencomplex.

Oordeel van de redactie
Jos: twijfel
Jessica: gecanceld
Dennis: vernieuwd
Fer: twijfel

Gemiddelde verwachting: twijfelSuper Fun Night volgt drie nerdy vriendinnen: Kimmie, Helen-Alice en Marika in hun zoektocht naar het hebben van enorm veel lol, elke vrijdagavond.

Oordeel van de redactie
Jos: twijfel
Jessica: gecanceld - “Rebel Wilson vind ik ontzettend grappig in films, maar misschien is een complete serie net wat teveel”
Dennis: twijfel
Fer: vernieuwd - “Rebel Wilson is de beste vriendin die iedereen wil. Ze is hilarisch en ik denk dat haar humor zelfs in een serie goed zal overkomen.”

Gemiddelde verwachting: twijfelIronside (2013) is een reboot van het drama Ironside uit 1967. Het gaat over een stoere en sexy rechercheur die gedegradeerd is tot een rolstoel na een schietpartij terwijl hij zijn zelfgekozen team pushed tot het oplossen van de meest moeilijke cases in de stad.

Oordeel van de redactie
Jos: twijfel
Jessica: vernieuwd
Dennis: twijfel
Fer: twijfel

Gemiddelde verwachting: twijfelIn The Originals keert Klaus terug naar het Franse deel in New Orleans, waar vele bovennatuurlijke vormen samenkomen. Een stad welke Klaus eeuwen geleden heeft helpen bouwen en waar hij herenigd wordt met zijn duivelse protegé Marcel.

Oordeel van de redactie
Jos: vernieuwd - "Is al een grote fan base van aanwezig, dus de kijkcijfers zitten goed"
Jessica: vernieuwd - “Dit wordt een no-brainer”.
Dennis: vernieuwd - “Bovennatuurlijke series gaan gewoon erg lekker”.
Fer: vernieuwd

Gemiddelde verwachting: vernieuwdIn Welcome to the Family botsen culturen wanneer een blanke en latino familie verbonden worden wanneer hun kinderen op elkaar verliefd worden, snel gevolgd door een onverwachte zwangerschap.

Oordeel van de redactie
Jos: gecanceld
Jessica: twijfel - “Ik kan de humor erg waarderen, maar het zal niet de eerste keer zijn dat ze een leuke komedie cancellen”.
Dennis: gecanceld
Fer: gecanceld

Gemiddelde verwachting: gecanceldHet leven van een recentelijk gescheiden man wordt in The Millers meer gecompliceerd wanneer zijn eigen ouders ook echtelijke problemen krijgen.

Oordeel van de redactie
Jos: gecanceld
Jessica: vernieuwd
Dennis: gecanceld
Fer: twijfel

Gemiddelde verwachting: twijfelSean Saves the World centreert om Sean die moet uitzoeken hoe hij een vader kan zijn voor zijn veertienjarige dochter die net bij hem is komen wonen, terwijl hij leert om te gaan met een temperamentvolle nieuwe baas op het werk.

Oordeel van de redactie
Jos: gecanceld
Jessica: gecanceld
Dennis: gecanceld
Fer: gecanceld

Gemiddelde verwachting: gecanceld
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_anonymous
19 sep 2013 22:42 -
We Are Men was gemiddeld grappig, geeft het toch nog maar een kans. Al The Vampire Diaries moet je The Originals ook maar eens proberen en ben toch (stiekem) wel benieuwd naar de Amerikaanse remake. Welcome to the Family was flauw, maar kon de grap er wel van inzien. Twijfel...
Reageer
avatar_anonymous
30 sep 2013 22:06 -
We are Men wordt als een van de eerste series gecanceld, samen met Betrayal
Reageer
avatar_anonymous
06 okt 2013 17:22 -
Ironside is ook al in gevaar door teleurstellende kijkcijfers voor de pilot. Welcome to the Family deed het ook heel matig en Sean Saves the World deed het beter dan verwacht. Maar over Betrayal en We Are Men kun je kort maar krachtig zijn: binnenkort lezen wij op Mijnserie dat deze series gecanceld zijn.
Reageer
avatar_anonymous
10 okt 2013 09:10 -
We Are Men is officieel de tweede serie van fallseason dat is gecanceld.
Reageer
avatar_JessicaD
17 okt 2013 12:43 -
We Are Men was idd wel duidelijk. Ik verwachte al dat die gecanceld zou worden en dat werd het vrij snel ook. Ironside vind ik hartstikke leuk, mijn verwachting was dat het vernieuwd zou worden en daar blijf ik ook op hopen. Sean Saves the World kon mij niet genoeg trekken en ben ik dus ook mee gestopt. Mijn verwachting blijft dat het gecanceld wordt. Super Fun Night blijkt eigenlijk nog verrassend grappig, dus ben erg benieuwd naar het lot van Rebel Wilsons serie. The Millers heb ik erg lang uitgesteld, maar nu ik er eenmaal aan begonnen ben wil ik er wel meer van zien. Ben dus erg benieuwd of mijn verwachte vernieuwing ook doorgaat. The Originals moet gewoon vernieuwd worden, ik vind de spin-off op dit moment namelijk veel beter dan The Vampire Diaries zelf, die misschien beter op zijn hoogtepunt had kunnen stoppen (al blijf ik als trouwe fan toch gewoon kijken...). Welcome to the Family vind ik nog steeds leuk, mijn verwachting was 'twijfel', maar ik hoop dat die twijfel richting 'vernieuwd' gaat.
Reageer
avatar_anonymous
19 okt 2013 00:29 -
Ironside heeft vandaag zijn badge mogen inleveren en ook Welcome to the Family is niet langer welkom. Parks and Recreation komt er met dubbele afleveringen voor in de plaats.
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Netflix heeft bekend gemaakt dat V-Wars en October Faction geen tweede seizoen krijgen.
Gisteren, 15:00
7
National Geographic heeft het derde seizoen van Genius over Aretha Franklin uitgesteld vanwege de Corona-crisis.
Gisteren, 14:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Tunn Is. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
Ondanks het feit dat vele series zijn vertraagd of uitgesteld vanwege de corona-crisis, komt er nog heel wat nieuws uit in april.
Gisteren, 12:00
4
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:48