Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatums en first-look foto's voor Interview with the Vampire en Anne Rice's Mayfair Witches

AMC Networks deelt updates over Anne Rice's Immortal Universe, inclusief castingaankondigingen en startdatums.

Om te beginnen werd afgelopen week tijdens de TCA-presentatie van het netwerk onthuld, dat AMC momenteel een mogelijke derde serie in de franchise ontwikkelt, geschreven en geproduceerd door de voor een Oscar genomineerde John Lee Hancock (The Blind Side), gebaseerd op het geheime genootschap The Talamasca, dat voorkomt in verschillende romans van Rice.

14785 Anne Rice's Immortal Universe

Interview with the Vampire gaat op zondag 12 mei van start met het tweede seizoen op AMC en AMC+. David Costabile (Billions) treedt aan als gastrolspeler. Hij zal Leonard spelen, een doorgewinterde televisiepersoonlijkheid die een aanvaring heeft met Molloy (Eric Bogosian). Daarnaast zijn Roxane Duran (Riviera) te zien als Madeleine en Bally Gill (Slow Horses) als Real Rashid.

De serie, gebaseerd op de roman uit 1976 die in 1994 werd verfilmd met Tom Cruise en Brad Pitt in de hoofdrollen, volgt de vampier Louis de Pointe du Lac (Jacob Anderson) die zijn leven met zijn maker Lestat de Lioncourt (Sam Reid) en tienervampier Claudia (Delainey Hayles) vertelt aan veteraan-journalist Daniel Molloy, vergezeld door de oude vampier Armand (Assad Zaman).

Mark Johnson produceert samen met showrunner Rolin Jones en Mark Taylor, met Christopher Rice en wijlen Anne Rice.

Onder dit nieuwsbericht vind je de first-look foto's van seizoen twee.

Anne Rice's Mayfair Witches is in New Orleans begonnen met de productie van een tweede seizoen van acht afleveringen, met Alyssa Jirrels (Fatal Attraction) als vaste actrice in de serie, Ted Levine (The Alienist) als terugkerende gastrolspeler en Thora Birch (The Walking Dead) in een gastrol. De serie keert later dit jaar terug op AMC en AMC+.

Jirrels speelt de rol van Moira Mayfair, de nicht van Rowan Fielding (Alexandra Daddario) en een gedachtelezer, die de familie en Lasher (Jack Huston) de schuld geeft van de dood van haar zus Tessa (Madison Wolfe).

Levine speelt de rol van Julien Mayfair, de vader van Cortland (Harry Hamlin), een meester manipulator en duivelse aanwezigheid die de familie achtervolgt.

Birch speelt de rol van Gifford Mayfair, een tarotkaartlezer met zelfspot en wannabe bohemien die de laatste tijd veel tijd doorbrengt in haar huis aan het meer.

Mayfair Witches, gebaseerd op Rice's trilogie van boeken, richt zich op een intuïtieve jonge neurochirurg, Rowan Fielding, die ontdekt dat ze de onwaarschijnlijke erfgenaam is van een heksenfamilie. Terwijl ze worstelt met haar pas ontdekte krachten, moet ze het hoofd bieden aan een sinistere aanwezigheid die haar familie al generaties lang achtervolgt.

De serie wordt geproduceerd door Mark Johnson, showrunner Esta Spalding, Michelle Ashford en Tom Williams met Christopher Rice en wijlen Anne Rice.

Hieronder kun je de first-look foto's zien voor het tweede seizoen van Interview with the Vampire.

14785 Interview With the Vampire s2 foto 1

14785 Interview With the Vampire s2 foto 2

14785 Interview With the Vampire s2 foto 3

14785 Interview With the Vampire s2 foto 4

14785 Interview With the Vampire s2 foto 5
Vorige aflevering
The Thing Lay Still
The Thing Lay Still
01x07
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Interview with the Vampire