Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Intelligence in maart bij Videoland en Ziggo

Intelligence (2014) is een Amerikaanse actieserie van de zender CBS. De serie ging in januari 2014 van start en telde slechts één seizoen.

De dertien afleveringen van Intelligence (2014) komen op 18 maart naar Videoland. De complete serie is vanaf die dag tevens te bekijken op Ziggo Movies & Series.

Intelligence (2014) richt zich op een unit binnen U.S. Cyber Command die gecreëerd is voor een agent met een speciale gave: een microchip is geïmplanteerd in zijn hersenen en dat stelt hem in staat om toegang te krijgen tot het gehele elektromagnetische spectrum.

Josh Holloway, bekend van series als Lost en Colony, heeft de hoofdrol in Intelligence (2014) en speelt Gabriel Vaughn. Zijn baas bij het ministerie van Defensie (Marg Helgenberger) schakelt een speciale agente (Meghan Ory) in om hem tijdens zijn missies te beschermen en zijn roekeloze gedrag in te perken. Het na één seizoen gestopte Intelligence (2014) is bedacht door Michael Seitzman.

Vorige aflevering
Being Human
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_renzoroy
10 feb 2019 11:13 -
Zit iemand daar op te wachten? :/ Was niet echt boeiend en na 1 seizoen al gecancelled.
Reageer
avatar_H3nDri3
10 feb 2019 11:21
Ach als de commerciële zenders series die na 7 afleveringen al gecanceld zijn aankondigen als de nieuwste hit uit Amerika en ook gewoon uitzenden, zal hier ook wel kijkvee voor te vinden zijn.
Reageer
avatar_renzoroy
10 feb 2019 11:45
haha das waar. :p
Reageer