I'm Not a Robot

8.3 / 10
35 min
Sciencefiction, Romantiek
Volg deze serie
8.3 / 10
1seizoenen/32afleveringen/2017 - 2018 
NetwerkMBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:35 min20172018 (Beëindigd)
Netwerk:MBC
I'm Not a Robot is een Zuid-Koreaanse romantische sciencefictionserie van de zender MBC. De serie ging in première op 6 december 2017.

Kim Min- Kyu is erg eenzaam, omdat hij een erg allergie heeft; hij is namelijk allergisch voor andere mensen. Hij krijgt er uitslag van, dat erg snel verspreid zodra hij nog maar enige vorm van contact maakt (aanraking). Jo Ji-Ah is een vrouw die het probeert te maken in het leven door een eigen bedrijf op te starten, echter na wat omstandigheden neemt ze de plaats in van Robot Aji 3. Aji 3 is een robot die gecreëerd is door Ji-Ah's ex; professor Hong Beak-Kyun en zijn team. Het was de bedoeling dat de robot getest zou worden door Min-Kyu, maar door een ongeluk met de batterij van Aji 3 werkt deze niet meer naar behoren. Aangezien Beak-Kyun de Robot gebaseerd heeft op Ji-Ah spoort het team haar op, om de plaats van Aji 3 in te nemen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 32

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie I'm Not a Robot.