I Know This Much Is True

-
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

HBO heeft zitten schuiven met premièredatums van twee series. Het gaat om The Undoing en I Know This Much Is True.
donderdag, 09:00
4
In week 13, van 23 tot en met 29 maart is er weinig veranderd in Nederland, de stranden, straten, scholen, winkels, bossen en pleinen bleven leeg. Maar in serieland vonden er wel wat veranderingen plaats. Verschuivingen van start- en/of premièredatums.
ma 30 maart
Ondanks het feit dat vele series zijn vertraagd of uitgesteld vanwege de corona-crisis, komt er nog heel wat nieuws uit in april.
dinsdag, 12:00
4
De corona-crisis raakt iedereen. Van de kleine zelfstandige tot de huisvrouw/man tot de directeur m/v. Maar ook in televisieland ontkomen ze niet aan het virus direct of indirect.
ma 30 maart
HBO heeft de trailer van I Know This Much is True naar buiten gebracht. In Amerika verschijnt de serie eind april op HBO, er is nog geen exacte datum voor Nederland.
di 24 maart
De 100 recensies van..., prijsvraag antwoorden, gecancelde series, vacature en even voorstellen dit en meer nieuws uit de week van 2 - 8 maart.
ma 9 maart
De premièredatum van I Know This Much Is True is bekend. In Amerika verschijnt de serie eind april op HBO, er is nog geen exacte datum voor Nederland.
di 3 maart
1