I Know This Much Is True

7.8 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor I Know This Much is True met Mark Ruffalo

HBO heeft de trailer van I Know This Much is True naar buiten gebracht. In Amerika verschijnt de serie eind april op HBO, er is nog geen exacte datum voor Nederland.

Begin deze maand werd de premièredatum van I Know This Much Is True bekend gemaakt, de zesdelige serie is vanaf 27 april te zien op HBO in Amerika. Waarschijnlijk gaat de serie bij ons in Nederland niet veel later van start bij Ziggo Movies & Series. Met de premièredatum werd ook een teaser gelanceerd, maar nu heeft HBO de trailer ook online gezet.

In de serie speelt Mark Ruffalo (The Beat) dubbelrol. Hij vervult de rollen van de tweelingbroers Dominick en Thomas Birdsey, die ondanks hun identieke uiterlijk veel van elkaar verschillen. Melissa Leo (I'm Dying Up Here) is in de serie te zien als hun moeder. I Know This Much Is True is gebaseerd op het gelijknamige boek van Wally Lamb.

Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Vandaag, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Vandaag, 14:00
The CW heeft DC's Stargirl vernieuwd met een tweede seizoen. De serie verplaats van DC Universe naar The CW en wordt een original serie bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
2
Netflix heeft de Britse historische avonturenserie The Last Kingdom vernieuwd met een vijfde seizoen, het vierde seizoen is in de Benelux nog niet te zien bij Netflix.
Vandaag, 12:00
Netflix heeft de populaire Amerikaanse komedie serie Dead To Me vernieuwd met een derde seizoen en Liz Feldman tekent een contract voor de toekomst.
Vandaag, 10:00
Actrice Lesley Manville (Love Life (2020)) neemt het stokje over van Helena Bonham Carter (Love, Nina) voor het vijfde en laatste seizoen van The Crown.
Gisteren, 11:00