Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

I Know This Much Is True krijgt nieuwe premièredatum, The Undoing uitgesteld

HBO heeft zitten schuiven met premièredatums van twee series. Het gaat om The Undoing en I Know This Much Is True.

Op 3 maart 2020 kwam er het bericht dat I Know This Much Is True met een dubbele hoofdrol voor Mark Ruffalo (The Beat, foto) op 27 april van start zou gaan bij HBO. Op 28 april zou de nieuwe dramaserie bij Ziggo te zien zijn. Maar HBO heeft aangekondigd dat de serie het gat gaat opvullen dat The Undoing gaat achterlaten.I Know This Much Is True zal dus op 10 mei in première gaan bij HBO en waarschijnlijk een dag later bij Ziggo. De zesdelige serie verteld het verhaal over het leven van tweelingbroers Dominick en Thomas Birdsey. Andere castleden zijn Melissa Leo, Rosie O’Donnell, Archie Panjabi, Imogen Poots, John Procaccino, Rob Huebel, Philip Ettinger, Aisling Franciosi, Michael Greyeyes, Guillermo Diaz, Marcello Fonte, Bruce Greenwood, Brian Goodman, Juliette Lewis en Kathryn Hahn.Deze verschuiving is te danken aan het feit dat The Undoing die op 10 mei in première zou gaan is uitgesteld tot het najaar van 2020. HBO vertelde onder andere in een persbericht: “De gelimiteerde serie The Undoing, die dit najaar in première zal gaan, met in de hoofdrol Nicole Kidman en Hugh Grant. (…). Wanneer in het najaar de dramaserie in première zal gaan is nog niet bekend gemaakt.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_DAVE2804
02 apr 2020 09:47 -
Lees ik het nu verkeerd? Ik begrijp het niet. I Know This Much Is True is naar voren gehaald volgens de kop van het artikel. Maar in het artikel zelf staat dat de serie in premiere zou gaan op 27 april, maar nu op 10 mei. Dan is de serie toch juist naar achteren geschoven? Weliswaar maar twee weken, maar toch....
Reageer
avatar_gumstarr
02 apr 2020 09:59
Je hebt helemaal gelijk. Viel mij ook al op. Is een fout die je wel vaker ziet, want voor je gevoel schuif je de datum van je af, dus naar voren. Is zo'n ding waar altijd misverstanden door ontstaan, een beetje zoals zomer- en wintertijd.
Reageer
avatar_Roeman
02 apr 2020 10:07
Ja, heel suf, ik heb het gewijzigd.
Reageer
avatar_BlackBiker
02 apr 2020 11:46 -
Haha, niets menselijks is jouw vreemd, Mandy :-)
Reageer

Laatste nieuws

Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Vandaag, 11:00
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00