Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
I Know This Much Is True krijgt nieuwe premièredatum, The Undoing uitgesteld

I Know This Much Is True krijgt nieuwe premièredatum, The Undoing uitgesteld

HBO heeft zitten schuiven met premièredatums van twee series. Het gaat om The Undoing en I Know This Much Is True.
Op 3 maart 2020 kwam er het bericht dat I Know This Much Is True met een dubbele hoofdrol voor Mark Ruffalo (The Beat, foto) op 27 april van start zou gaan bij HBO. Op 28 april zou de nieuwe dramaserie bij Ziggo te zien zijn. Maar HBO heeft aangekondigd dat de serie het gat gaat opvullen dat The Undoing gaat achterlaten.



I Know This Much Is True zal dus op 10 mei in première gaan bij HBO en waarschijnlijk een dag later bij Ziggo. De zesdelige serie verteld het verhaal over het leven van tweelingbroers Dominick en Thomas Birdsey. Andere castleden zijn Melissa Leo, Rosie O’Donnell, Archie Panjabi, Imogen Poots, John Procaccino, Rob Huebel, Philip Ettinger, Aisling Franciosi, Michael Greyeyes, Guillermo Diaz, Marcello Fonte, Bruce Greenwood, Brian Goodman, Juliette Lewis en Kathryn Hahn.

Video on youtube


Deze verschuiving is te danken aan het feit dat The Undoing die op 10 mei in première zou gaan is uitgesteld tot het najaar van 2020. HBO vertelde onder andere in een persbericht: “De gelimiteerde serie The Undoing, die dit najaar in première zal gaan, met in de hoofdrol Nicole Kidman en Hugh Grant. (…). Wanneer in het najaar de dramaserie in première zal gaan is nog niet bekend gemaakt.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

DAVE2804
DAVE2804 2 april 2020, 09:47
Lees ik het nu verkeerd? Ik begrijp het niet. I Know This Much Is True is naar voren gehaald volgens de kop van het artikel. Maar in het artikel zelf staat dat de serie in premiere zou gaan op 27 april, maar nu op 10 mei. Dan is de serie toch juist naar achteren geschoven? Weliswaar maar twee weken, maar toch....
gumstarr
gumstarr 2 april 2020, 09:59
Je hebt helemaal gelijk. Viel mij ook al op. Is een fout die je wel vaker ziet, want voor je gevoel schuif je de datum van je af, dus naar voren. Is zo'n ding waar altijd misverstanden door ontstaan, een beetje zoals zomer- en wintertijd.
Mandy1966
Mandy1966 2 april 2020, 10:07
Ja, heel suf, ik heb het gewijzigd.
BlackBiker
BlackBiker 2 april 2020, 11:46
Haha, niets menselijks is jouw vreemd, Mandy :-)
Log in om een reactie achter te laten