How Not to Summon a Demon Lord

8.7 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.7 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2018 - heden
NetwerkTokyo MX
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min2018 - heden
Genres:Animatie
Netwerk:Tokyo MX
How Not to Summon a Demon Lord is een Japanse animationserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 1 juli 2018.

met betrekking tot de MMORPG Cross Reverie pochte Sakamoto Takuma een overweldigende kracht die genoeg was om door de andere spelers de Demon King te worden genoemd. Op een dag wordt hij opgeroepen naar een andere wereld met zijn uiterlijk in het spel. Daar zijn er twee mensen die erop staan "Ik ben de echte summon-meester". Takuma krijgt slaaf draaiende magie die wordt gebruikt voor opgeroepen dieren die door de meisjes op hem worden gegooid-

Het eigenaardige vermogen "Magische reflectie" wordt echter aangeroepen! Degenen die werden omgezet in slaven waren de meisjes!

Takuma was verbijsterd. Hij is de sterkste tovenaar, maar hij heeft geen sociale vaardigheden. Paniek, de eerste woorden die uitkwamen waren degene die hij gebruikte in de game die de Demon King speelt ?! "Ik ben geweldig, zegt u, natuurlijk, ik ben Diablo ... degene die gevreesd werd als de demonenkoning!"

Dit is het verhaal van de demonenkoning (acteren) die binnenkort de wereld en zijn andere wereldavontuur zou inspireren, dat hij met zijn absolute kracht doorboort, het gordijn opheft!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie How Not to Summon a Demon Lord.

Nieuws (2)

Ook voor de maand juli hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
29 jun 2018
2
Net als in juni 2018 hebben we alle* nieuwe series die in juli 2018 uitkomen voor je op een rijtje gezet.
28 jun 2018
1

Vergelijkbare series